Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

“FASHION SHOULD SERVE. ΑND SERVE THE PEOPLE”

Am primit accès la un interviu- poveste despre Ioanna Kourbela, designer grec, singurul designer grec din colectia noastra de designeri, exclusiv in magazinul nostru. 

Cunosc familia Kourbela, i-am cunoscut in showroom-ul lor. Sunt o familie din Peloponez cu o lunga traditie in comert si textile...Ioanna Kourbela, designerul familiei, este sora mijlocie. Cea mare, Stella, se ocupa de magazinul IK din Plaka- Atena, si cea mica, Anastasia, este responsabila cu departamentul de vanzari...

Interviul este realizat de revista Art Fashion, de jurnalista: Maria Zeimpeoglu

Photographer: Kosmas Koumianos
Fashion Editor: Ina Sideri
Make Up Artist & Hair Stylist: Faidon Papazoglou
Photography Assistant: Giorgos Makris
Ioanna Kourbela sa născut în centrul Atenei, în frumoasa Plaka, unde a fost inițial atelierul ei. Dragostea ei pentru proiectare a fost exprimată de a o vârstă fragedă, iar in liceu a decis să urmeze cursuri de arhitectură. Ceea ce a câștigat în sfârșit a fost insa moda. Farmecul modei, spune ea, provine din alternanțe și ritmuri rapide, care i se potrivesc.

Cariera sa a început cu poziția de cumpărător  ' buyer'  pentru o altă companie, unde a decoperit care sunt preferințele consumatorilor greci și al europenilor, in general, precum și cum se fac acordurilor comerciale. S-a intors la afacerea familiei si a inceput sa creeze treptat haine, care au fost selectate ca haine de dans pentru o interpretare in Epidavros. In acest moment, Ioanna a deschis ochii pe teatru si a decis să invete proiectare și tot ce se poate despre costume pentru teatru. A fost un prim moment de trezire. 
Întrebare: De aproape 15 ani, ai condus  departamentul de creatie al companiei. Cât de ușor a fost ? Sau mai bine spus, cu ce ​​provocări te-ai confruntat?
Adevărul este că am pornit de la zero, am creat prima colecție  de pur design cu o poveste clară și cu referințe  provenite din teatru, formata din doar 16 piese...
Provocările au fost și rămân aceleași. În primul rând, preocuparea mea principală este expresia artistică. Moda este o artă aplicată, așa că designul de haine ar trebui să servească și să deservească oamenii oferind soluții. Ca urmare, o mare provocare este echilibrul dintre o haina frumoasă care susține și evidențiază silueta feminină și este și funcțională în viața de zi cu zi.
În plus, personalitatea noastră trebuie să evolueze și viziunea tebuie să fie atât de clară și puternică încât să poată inspira clientii, colaboratorii, angajatii într-un mod armonios, încât să poată fi inspirați. Evoluția trebuie să fie nu numai individuală, ci mai ales colectivă și fiecare ar trebui să isi poată realiza viziunile și obiectivele personale.
Inspirația imi vine din pictură, teatru, muzică și natură. Mișcarea corporală și libertatea de exprimare cele mai importante calitati pe care le caut in design, de aceea motto-ul nostru este "Hainele sunt 'casa' corpului". 
Întrebare: Exportați în mai mult de 25 de țări din întreaga lume. Care sunt cheile acestui succes?
Colectia Ioanna Kourbela BASICS este colectia cu cea mai mare activitate de export. Am început în 2005, cu țările nordice, unde cultura ia funcționalitate, designul este minimalist și sunt apreciate materialele naturale, valorile care sunt indisolubil legate de filozofia brandului.
Designul, calitatea, ergonomia și coerența producției sunt cu siguranță factorii de succes pentru o activitate de export constantă și ascendentă.
Creațiile Ioanna Kourbela  se adresează în principal persoanelor pentru care estetica și moralitatea  au un loc important în viața lor de zi cu zi. Sensul cuvântului ' moral'  in acest context se refera la cat de important este pentru individ procesul de producție prin care trece un articol de îmbrăcăminte, și anume condițiile de muncă ale persoanelor care produc produsul, precum și caracteristicile de calitate ale materialelor utilizate. „Am sentimentul că lumea incepe sa inteleaga diferența mare dintre un articol de îmbrăcăminte produs în Atena de bumbac din Grecia (considerat unul dintre cele mai înaltă calitate din lume),si o haină din poliester  produsa in condiții degradante și în detrimentul vieții unor oameni din adâncurile Asiei ".
Întrebare: Vreți să discutam despre ce inseamna aceasta filozofie a sustenabilității? Cum se încadrează în compania dvs.?
Filozofia dezvoltării durabile (durabilitatea) integreaza concepte cum ar fi protecția mediului, prosperitatea economică prin metode inovatoare și respect pentru oameni. În esență, acesta este un model conceput pentru a satisface nevoile prezentului, fără a reduce capacitatea generațiilor viitoare de a-și satisface propriile nevoi.
Compania noastra, așa cum am spus, de la început s-a bazat / construit pe aceste principii  și continuu încearcă să integreze astfel de practici în activitatea de zi cu zi și în toate etapele procesului de producție.
Până în prezent, am certificat principale etape ale producției noastre în timp ce principalele materii prime (bumbac și lână), precum și metoda de vopsire utilizată sunt complet validate de către organizațiile internaționale relevante.
În ciuda dificultăților obiective și costul ridicat al acestui efort , ramane prioritatea noastră de a îmbogăți pana la 100% din procesul nostru de producție cu aceste practici.
 
 
Anual, brandul Ioanna Kourbela are 4 colectii, 2 pentru fiecare sezon din colectia de BASIC si 2 pentru fashion shows. Colectia Ioanna Kourbela Bridal este in topul preferintelor in Grecia. Ioanna Kourbela Kids @ Men, completeaza portofoliul iar anul acesta este primul an in care brandul va lansa produse de home design, 2019 „En Oiko“. 

Outfit & Accessories: Ioanna Kourbela

Ioanna Kourbela

website: www.ioannakourbela.com

facebook: ioannakourbeladesignerbrand
instagram: ioanna_kourbela

Interviul original:https://www.artfashion.gr/portfolio/ioanna-kourbela-interview-2019/

Traducere si Interpretare: Vera Radu

 

3 Responses

Maria Willie

Maria Willie

March 20, 2023

DR. ÎNCREDEREA ESTE CEL MAI BUN CĂSTER DE Vrăji ONLINE CARE MI-A RESTAURAT RELAȚIA RUPTĂ ȘI ÎL RECOMAND PE DR. AI ÎNCREDERE ÎN ORICE ARE NEVOIE DE AJUTOR! WHATSAPP +14242983869

Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie acum 12 luni și de atunci viața mea a fost plină de durere, tristețe și frângere de inimă, pentru că el a fost prima mea iubire cu care mi-am petrecut toată viața. Un prieten de-al meu mi-a spus că a văzut câteva mărturii ale unui vrăjitor numit Dr Trust că poate aduce înapoi iubitul în câteva ore, am râs și am spus că nu sunt interesat, dar din cauza dragostei pe care prietena mea o avea pentru mine, ea s-a consultat. marele vrăjitor în numele meu și spre cea mai mare surpriză a mea, după 11 ore, soțul meu m-a sunat pentru prima dată după 12 luni că îi este dor de mine și că îi pare atât de rău pentru fiecare lucru prin care m-a făcut să trec. S-a întors la mine și acum suntem fericiți împreună. Încă nu-mi vine să cred, pentru că este extrem de incredibil. Îți mulțumesc Dr Trust pentru că mi-ai adus înapoi iubitul și, de asemenea, iubitului meu prieten care a mijlocit în numele meu, pentru oricine ar putea avea nevoie de ajutorul acestui mare vrăjitor, iată adresa de e-mail

drtrustspelltemple@gmail.com

WhatsApp: +14242983869

Pagina Facebook: https://facebook.com/trustspelltemplez

ucAYpxPD

ucAYpxPD

November 15, 2019

ZExMuQaOorNDmUvh

nxYfMtGKzIQUWiwm

nxYfMtGKzIQUWiwm

November 15, 2019

JLuKGfOU

Leave a comment (all fields required)

Search