M A R I A J: TOTUL PENTRU TOTDEAUNA SAU NIMIC DE ACUM INCOLO

Nu există nici un mod clar/ normal de a  descrie un inceput de relație. Unii oameni merg intamplator la o întâlnire, apoi, la inca una , iar apoi inca una și într-o zi este clar pentru ambii că sunt într-o relație. Oamenii se tot intalnesc astfel, aparent inca nu e nimic serios, insa situatia devine 'certa' sau alb-negru când o conversație simpla avuta face ca relatia sa devina oficială. 
De obicei,  insa, sunt cateva lucruri care chiar se intampla in fiecare inceput:

* Vrei sa fii prietena mea?

Ea roseste. El intelege. 

Brusc apar fluturi peste tot.

Uneori, o prietenie platonică se formează, este un pas pasiv catre un necunoscut pe care nu vrei sa-l recunosti, tensiunea insa creste si un simplu sarut arunca totul in foc.  

Noua ta relație este cu tine tot timpul, chiar și atunci când nu sunteti împreună.

Ai lăsat restul omenirii în spate și te simti grozav. Apoi se întâmplă acest lucru:

*T E  I U B E S C

Și toate versurile cântecului au sens.

Relatia continuă așa pentru o vreme, dar pe măsură ce trece ceva luni de zile, observi că lucrurile se schimbă. Unicornii se transformă în cai și apoi biciclete și apoi într-o zi, nu mai calaresti nimic si nu mai mergi nicaieri. Persoana perfectă pe care ați găsit-o începe să spună și să facă lucruri imperfecte. Unele dintre aceste ciudățenii amuzate pe care le-ai adorat de-a lungul timpului par să te lovească mai enervant decât amuzant. Și începe să ți se arate că ai putea să te întâlnești chiar cu un drac cu coarne de unicorn care nu-ti ridica nici macar un fir de par. 

Uneori, lucrurile merg mai departe spre sud. Pe măsură ce fluturașii și curcubeele se transformă în frustrare și deziluzie, iar relația care te ridicase pare să fie în prezent într-un ring de box.

Toate calitățile negative pe care nu le-ați putut vedea în ceața iubirii sunt dintr-o dată drept în fața voastră, ca o greutate care te trage în jos.

*Multe dintre relații se termină chiar AICI.

Dar poate, văzând partea întunecată a partenerului tău, te întorci și te uiți lung la binele și răul, creat, împreună. Așezați atât ochelarii de culoare roșie, cât și ochelarii colorați și vedeți  cu cine vă întâlniți cu adevărat: cu o ființă umană tridimensională, unică, frumoasă sau cu o bucată de rahat.

*Cine e cel mai bun. 

* Si cine e cel mai nasol.

Sau mai bine zis, e mai mult bine in timp si spatiu, decat rau? 

Esti tu cel mai incapatanat? Cel mai tare? Cel mai destept? Minti tu cel mai putin? Esti independent? Te prefaci bine? Cum stai cu impohondria? Dar cu zgarcenia? Cum, ii place sexul doar dimineata si rar?

Și tu decizi că îți place ceea ce ai.

*Și viețile voastre merg împreună mai departe. 

Dar când lucrurile devin simple, începe să se întâmple altceva:

(pamantul se rupe in doua si tu trebuie sa alegi pe ce continent ramai):

distrugerea sufleteasca vs. mariaj pana la moarte

Societatii, în majoritatea părților lumii, nu-i place când o relație durează prea mult. Pentru societate, o relație este pur și simplu un teren de testare - un incubator care te pregătește pentru Decizie. Și dacă trece prea mulți ani într-o relație fără ca decizia să fie luată, societatea decide că ceva trebuie să fie greșit. Pentru a se ajunge la acea promisiune 'la bine si la rău', societatea va începe să aplice presiunea asupra cuplului, din toate unghiurile.

Unii oameni sunt mai mari decât societatea. Cei mai mulți dintre noi insa, nu sunt. Pentru majoritatea dintre noi, regulile societății sunt regulile noastre și, pe măsură ce tu și persoana ta treceți pe pamantul de echilibru albastru ( pamantul de sub picioare), puteți simți că spațiul de mers pe jos se topește în jurul vostru. E timpul să luăm DECIZIA.

Relația ta trebuie să fie transformată în Totul pentru totdeauna sau Nimic din nou.

In Curând.Repejor.

Omul tipic nu este cu adevărat pregătit să ia aceasta decizie. Am evoluat pentru a trăi o viață scurtă, în care angajamentele de 60 de ani care au schimbat viața bunicilor nostri nu era un lucru la care noi sa ne gandim. Am evoluat în comunități mici, fără aproape toate opțiunile disponibile. Și majoritatea dintre noi, atunci când am prezentat decizia, au avut inainte relații relativ scurte, experiențe minimale și o înțelegere incompletă a propriei noastre fiinte, ca adulți, care în multe cazuri a început doar de putin timp...recent....ieri?!?

Dar societatii nu-i pasă. Deci tu, DECIZI.

Oamenii au venit cu patru metode principale pentru  a lua DECIZIA:

Metoda 1) Lăsați cealaltă persoană să decidă

Cea mai ușoară modalitate de a face față deciziei este de a nu face față cu adevărat. Faceți o abordare pasivă, ca și cum ați fi pe o plută, coborând un râu și nu aveți nici un control asupra locului în care curentul vă conduce - sunteți în mâinile impulsului și inerției. Odată ce ați lovit la mijlocul anilor 20, așteptați până când veți intra în următoarea dvs. relație și apoi vă veți căsători cu oricine se va întâmpla, ori de câte ori acea persoană decide că este timpul, indiferent de cât de bine sau de rău este relația pentru dvs. .

Metoda 2) Lăsați forțele voastre primare să se lupte

Pentru oamenii hotărâți să facă mai activ decizia, următorul mod de a merge este să vă lăsați emoțiile și forțele primare să-și dea seama. Efectuarea deciziei ne aduce aminte că "voi" este de fapt o colecție de voci, fiecare cântărind din diferite părți ale istoriei evoluționiste. Fiecare voce își are rolul în homeostazia vieții noastre normale, dar când este timpul pentru ceva atât de rar și important ca Decizia, deodată vă suferi o luptă în cap pentru influență - și nimeni nu se învârte mai tare decât forțele voastre primare. Unii dintre principalii jucători:

Dragoste

Adânc,  în jos, in suflet, majoritatea oamenilor sunt personaje simpatice. Iar când ești într-o relație pentru suficient timp, de obicei vei ajunge să iubesti persoana de langa- chiar dacă nu-ți place. Știți întreaga lor poveste, care vă face să deveniti pasator și faptul că va pasa de persoana de langa vă face să simțiți  si o loialitate extraordinară față de ei. Acesta este genul de dragoste pe care o simti pentru familia ta si pentru cei mai apropiati prieteni si poate exista in forta maxima chiar si dupa ce sentimentul de a fi "indragostit" a disparut. Și pentru mulți, această profundă legătură emoțională ii face practic sa le fie imposibil să se despartă de partenerul lor. Acesta este un mod minunat de a lua decizia atunci când sunteți într-o relație puternică și sănătoasă și o tragedie când nu sunteți.

Frică

Oamenii se specializează în luarea deciziilor de viață critice bazate pe frică, iar atunci când vine vorba de DECIZIA, există multa frică.

Când o persoană înfricoșătoare aruncă o privire spre partea stângă a fasciculului de echilibru, ar putea vedea tot felul de lucruri:

'distrugerea sufleteasca' :

*alien-ul  pe numele lui ' sa mori singur'

*zombie-ul' am cam trecut de prima tinerete'

* vrajitoarea' am plecat prea repede de langa anteriorul, nu-l vedeam si nu-l auzeam si nu-l apreciam si au venit ani grei de singuratate, lacrimi, lipsuri financiare si sex prost si anteriorul este gata luat'

* monstrii' regrete'

In partea dreapta a pamantului (rupt in doua) se afla:

' mariaj pana la moarte'

* dragonul ' e o legatura cam lunga, adica chiar pana la moarte?!'

*goblinul ' si ce crézi, nu ai voie sa mai faci sex cu altcineva de acum incolo...of'

*cyclopii' astia vor fi rudele mele? trebuie sa merg la nuntile si botezurile lor? si ei la mine?'

* monstrii' regrete'

 Oamenii simt aceste temeri la diferite niveluri de intensitate, iar pentru cineva caruia frica tinde să-i conducă viața, raspunsul este de obicei destul de simplu: teama specială care o/ il apucă cel mai mult de guler ajunge să o/ il facă  sa ia decizia.

 


Ego

Ego-ul tău, între timp, e ocupat să privească la un clipboard. În funcție de valorile ego-ului dvs., clipboard-ul respectiv ar putea afișa o listă de verificare care să descrie partenerul dvs. ideal - aspectul, vârsta, fundalul familiei, inteligența, slujba, bogăția, tipul de personalitate generală sau poate clipboardul are o poveste scrisă pe acesta care a fost scris cu mult timp în urmă despre cum ar trebui să meargă viața ta. Eul dvs. va examina situația dvs. actuală și va vedea cum se măsoară până la ceea ce este scris în clipboard și isi va baza Decizia in functie de constatărilor sale.

În timp ce are loc toata aceasta analiza, ego-ul dvs. uneori  se intampla să se si mai înfometeze - doreste admirație, atenție și cucerire. Dacă această foame devine prea intensă, ea poate copleși un ego până la punctul în care poate influența votul său, indiferent de ceea ce este scris pe clipboard.

Sex Drive

Unitatea centrala sexuală sau asa zisul  'motorul',  nu este un personaj complicat. Dacă are un sandwich de brânză la grătar în fiecare zi pentru prânz și apoi intr-o zi, il întrebati dacă ar dori să încerce un bufet suedez, va spune da. Cu excepția cazului în care, bineînțeles, brânza la grătar este incredibilă, al naibii de incredibilă.

Astfel, aceste patru forțe primare: iubirea, frica, ego-ul si armonia sexuala sau simplu, sexul, alături de alte câteva, își exprimă toate opinia în același timp. La unii oameni, toate vocile sunt de acord asupra verdictului. În altele, vocile nu sunt de acord, dar una dintre voci este atât de tare, încât ii înnebunește complet pe ceilalți. În ambele cazuri, decizia este destul de ușoară.

Dar ce se întâmplă atunci când forțele voastre primare nu oferă un răspuns clar?

Metoda 3) Întoarceți-vă la intestin/ instinct/ stomac

Din anumite motive, avem stomacuri înțelepte și atunci când Decizia nu este evidentă,  intestinul poate face truc.

Corpul tau se bazeaza pe intuitia ta si pune o intrebare simpla:

Ceea ce simt eu acum, e chiar ceea ce vreau sa simt? E corect?

Și ceea ce face ca intestinul tău ca să fie înțeles,  răspunde la acea întrebare fara deliberare -un simplu da sau un simplu nu. Instinctul, matzul, stomacul nu se ocupă de nuanță, ceea ce il face perfect potrivit pentru ceva atat de mare și binar, cum ar fi Decizia.

Și pentru o mulțime de oameni, acest lucru funcționează.

Dar există si acei oameni care nu vor ajunge să fie decidenți-pasivi sau decidenți-emoționali sau decidenți ai instinctului - care nu vor asculta vocea primară sau instinctuală atunci când vine vorba de această decizie-particulară. Ei vor ajunge la fundul sacului gandurilor, în ciuda acestor voci - cautand intre experiențe și dovezi și date și fapte. Nu vor avea instinct, nu vor fi condusi de frică sau nu vor sedusi de ego sau de sex, ci vor fi ghidați doar de raționalitate.

Decidenții creierului.

Și când va veni timpul ca ei să facă decizia, ei sunt în necazuri mari.

Metoda 4) Imaginați-vă ce se intampla in creierul vostru

Cortexul prefrontal este un fel de creier al creierului. Este o parte din tine care sortează prin informații și face planuri și predicții și cântărește dovezi. Este minunat să-l folosești la a trage concluzii despre cum să acționezi sau ce să faci - atâta timp cât știe regulile jocului și are acces la informațiile corecte. Iar când vine vremea pentru DECIZIE, creierul tău va face ceea ce face mereu atunci când se confruntă cu o furculiță în drum - o să încerce să gândească și să evalueze și să analizeze calea spre răspunsul rațional optim.

Ceva atât de important și permanent ca Decizia necesită condamnare, iar convingerea necesită o sursă. Nici o sursă de condamnare, nici o decizie.

Sursa convingerii inimii este dragostea și grija pentru cealaltă persoană. Sursa convingerii ego-ului este convingerea sa în clipboard-ul său. Frica și conducerea sexuală își dedică convingerea față de frica evidentă și sex. Sursa convingerii intestinului/ instinctului/ stomacului este un sentiment instinctiv care iese din experiență. Iar o persoană inerțială își obține convingerea de la convingerea altcuiva. Aceste surse sunt ceea ce permite oamenilor să ia DECIZIA cu ușurință.

Creierul aude aceste voci, dar discreditează convingerea lor în fiecare caz, deoarece certitudinea rezultă din ceea ce creierul vede ca un loc irațional. Pentru creier, singura sursă de convingere respectabilă este dovada solidă.

Și noroc cu asta.

Dacă sunteți de obicei o persoană cu creier, atunci când vine vorba de DECIZIE, vrei să încerci să nu fii tu. Deoarece creierul, pentru toate meritele sale, nu se descurcă bine în această situație, unde rezultatul este critic și dovezile sunt greu de trecut. Să ne uităm cum ar putea merge:

Poate că începi să te uiți la partea de căsătorie a balansierului - unde vezi o casă.

Aceasta este casa vieții pentru care sunteți pe cale să vă înscrieți. Chiar te bucuri de relația ta, deci ești încântat de ce ar putea fi în interiorul casei. Dar casa este, de asemenea, un loc misterios, pentru ca nu stii in nici o secunda cu adevarat ce fel de sot sau sotie veti fi, sau cum va creste relatia sau cum se va schimba in viitor. Nu există dovezi concrete acolo.

Așa că vă întoarceți, iesiti din casa și vedeți o cale și un cuplu care merge pe jos.

Drumul ăsta este viața pe care ai fi trăit-o trecand de la relația ta catre căsnicia în care ai fi ajuns. Căsătoria care ar fi putut fi.

Spre ce fel de căsătorie  te indrepti? Ce aventuri se află în acel drum? Poate că viața ta in drumul cautarii ar fi fost mai fericită decât ceea ce se află în acea casă de cealaltă parte și poate că actualul tău partener ar fi mai fericit doar mergand cu tine pe drum. Sau poate că te-ai uita înapoi și ai fi înțeles că ai făcut cea mai mare greșeală din viața ta, pentru ca de fapt nu te-ai oprit in acea casa. Fără insa ca creierul nostru sa nu stie concret mai nimic despre DRUM ( in viitor) sau despre CASA( mariajul, in viitor) , fara sa aibe nimic concret de a compara, ajunge din nou intr-un impas.

Din nou, nici o dovadă reală.

Deci, uitați-vă mai atent la singurul lucru pe care il aveți ca surse de informație reala:  relația dvs. actuală.

Voi decideți să faceți o mare diagramă în care să listați toate lucrurile care vă plac și nu vă plac la relația dvs. - o diagramă de evaluare a relațiilor. Voi ajungeți aici:

 

relationship chart 

 

Tare, nu - acum ce? Toate relațiile - cele bune și cele rele - au o diagramă care arată astfel, cu lucruri în toate cele patru zone: albastru, verde, galben și roșu. Și fără experiență in relații sau expertiză în căsătorie, nu aveți o modalitate bună de a evalua dacă diagrama dvs. particulară arată atât de promițătoare pe cât sperați  sau dacă există steaguri roșii în ea pe care nu le vedeți, ceea ce va duce la probleme majore mai târziu. Încercați să comparați relația dvs. cu cele ale prietenilor dvs., dar este greu să știți ce se întâmplă cu adevărat în alte relații, și fiecare este atât de complicat și unic, incat oricum, este ca si cum ai compara mere și portocale.

Fără nici o modalitate de a construi un argument etanș, în ambele direcții, simti ca esti lasat cu foarte puține convingeri in aceasta situație. Deoarece mizele sunt atât de mari, incat deveniți paranoici în ceea ce privește alegerea greșită și de fiecare dată când credeți că ați putea avea un răspuns, vă mai indoiti inca o data.

Totul devine repede un haos mental. Încerci tandru sa iti vorbesti frumos despre cat de bine te-ai putea simti in casatorie, amintindu-ti că fiecare relație are insa si defecte și că căsnicia este in sine o forma de acceptare a sinelui si a altuia - dar chiar atunci vă dați seama exact asa vorbeau si cei care doar ce s-au casatorit cu persoana iubita-gresita, cu aceleasi convingeri si curaj, si totusi au ajuns' rau'.   În ambele cazuri, zonele verde și roșu ale diagramei oferă mai mult decât suficient material pentru a construi un argument complet "de ce este o decizie importantă". De asemenea, dacă ați vrea să jucați avocatul diavolului și să vă uitați la motivele pentru care aceasta nu ar putea fi căsnicia potrivită pentru dvs., secțiunile albastru și galben ale diagramei ar face mai ușor balanta si ar da raspunsul - fie că despartirea ar fi o mișcare înțeleaptă sau una complet stupid- nebună.

Și pentru că diagrama și cele patru zone ale acesteia vă permit să construiți atât de ușor orice poveste convingătoare pe care doriți să o aveti despre relația voastră și Decizia pe care doriti sa o luati,  creierul dvs este insa extrem de  îngrijorat pentru ca de fapt orice vă face sa va simțiți convingător este doar o narațiune creată care provine tot din frică sau ego sau orice alta profundă motivație.

Si pentru ca nu se poate ajunge la o concluzie de încredere si bazata numai pe logica, persoana-creierului-rationalul devine o Persoană Paralizată de O Casnicie Prealabilă (Paralyzed Pre-Marriage Relationship Person). Un PPMR are trei opțiuni:

1) Procrastinare. Până când mori  sau până când partenerul tău moare sau până când partenerul tău se va despărți de tine.
(Procrastinarea este uncomportament caracterizat prin amânarea acțiunilor sau a sarcinilor pentru mai târziu.)
2) Întoarceți-vă înapoi și cedați uneia dintre forțele primare. Poate că, dacă așteptați un timp, teama dvs. de a fi singur inca de la 36 va învinge dedicarea voastră totala, raționalității?

3) Ajungeti la testul testului de luare a deciziilor care funcționează.

Presupunând că nu găsiți primele două opțiuni ideale, să vorbim despre testele litmus.

Partea "care funcționează efectiv" din opțiunea 3 este importantă-creierul precaut, deoarece oamenii vin adesea cu testul testului de luare a deciziilor care insa nu vă spun nimic. :-)))

De exemplu:

Cum ar fi: "Daca inca mai incerc sa trec peste acele minciunele, este probabil un semn ca nu e bine pentru mine".

Sau, "Sunt sigur ca daca am fost impreuna atat de mult, este pentru pentru a ne casatori de fapt. "

Sau," Dacă am încă dorința de a ma culca cu alți oameni, trebuie să însemne că inima mea nu bate unde trebuie ". 

Testele Litmus ( testul testului cu ultimatum) sugerează că oricine intoarce de prea multe ori pe toate partile intrebarea (deci implicit ) DECIZIA, inseamna ca e un semn ca  cuplul ar trebui să se destrame sau că fiecare cuplu care este împreună de mult timp ar trebui să se căsătorească sau că nimeni într-o relație grozavă nu vrea să se culce si cu alți oameni.

Testul testelor vine cu niste truisme ultracunoascute- sau cu alte 100 de lucruri citite prin reviste, adunate de prin sat sau imprumutate din experientele tineretii crude- toate vin din motive complet diferite si devin niste declarații atât de largi, incat seamana din nou cu cele care nu ajută la nimic.

Cand testul testelor iti spune clar: TREBUIE SA TE CASATORESTI inseamna ca e TOTAL gresit:

Creierul iti spune ' Nu m-as imagina langa altcineva la altar" sau "Luna trecuta cand ne-am despartit 3 zile, am simtit ca ma sufoca separarea, deci e clar ca nu pot trai fara el' sau ' Ii doresc tot binele din lume si imi place sa am grija de el/ ea, asa ca trebuie sa fim impreuna'

 

Cand testul testelor iti spune clar: TREBUIE SA TE DESPARTI inseamna ca e TOTAL gresit:

 Orice versiune a întrebării: "Este această persoană o potrivire excelentă pentru mine în orice mod important?" Sau "Este această persoană cea mai bună persoană pentru mine?"

Nu, persoana nu este un meci minunat pentru tine în orice mod important. Asta nu s-a întâmplat niciodată în specia noastră. De asemenea, există cel puțin câteva sute de milioane de oameni din lume care se potrivesc preferințelor tale sexuale.Etc, Etc. Aveti imaginatie si experinente, sa le notati aici. 

 Testele de tip litmus ' testul testelor' ca acestea, necesită fie să aveți o vedere delirantă asupra partenerului sau a lumii, fie că ca esti unul dintre acele cazuri care trebuie sa se desparta si să continue căutarea pentru The One, pana nu i se va intampla nimic, de fapt.

 

Oamenii care se luptă cu luarea DECIZIEI doresc, implora pentru îndrumare, in acelasi timp toate aceste tipuri de ganduri generate de creier se pot resimti ca o linie de salvare din mlaștina PPMRP sub forma unei înțelepciuni mai mari.

In realitate, nimeni nu va poate spune nimic despre ce ar trebui să faceți.

 

 

Un raspuns perfect pentru oamenii cu creierul torturat pentru luarea DECIZIEI :

...poate daca folosim doar bunul simț... 

Pasul 1) Aflați catre ce se inclina intestinul/ instinctul dvs., folosind experimente de gândire.

Corpul este un lucru real. Și pentru scopurile noastre aici, intestinul / instinctul tau din stomac este ca un mic copil din tine care vrea doar un rezultat mai repede decat ceilalti din tine.

Problema pentru oamenii 'de creier' este că ei, prin definiție, nu sunt oameni cu instinct si stomac. Stomacul își trage înțelepciunea dintr-un loc misterios pe care cortexul prefrontal nu-l înțelege, ceea ce face ca oamenii cerebrali să fie suspiciosi față de concluziile intestinului.

Și suspiciunea este bună aici, din moment ce înțelepciunea intestinală este limitată de experiența dvs. și curajul este adesea dovedit a fi greșit în timp - dar opinia intestinului este în continuare o informație importantă.

Oamenii de știință au bune practici în comunicarea cu intestinul lor despre decizii importante. Oamenii 'de creier' nu-și pun întrebarea obișnuită  intestinelor - "se simte bine?" - pentru ca ei stiu ca nu va funcționa.

Așa că trebuie să folosim experimente de gândire pentru a izola vocea intestinală de cacofonia din capul tău. Exerciții ca acestea sunt cel mai bine proiectate de tine, pentru tine, deoarece numai tu te cunoști. Dar iată câteva idei:

Un fel de experiment de gândire creează o simulare în capul tău, care acționează ca o momeala de pescuit, iar scopul nostru este să încercăm să fim înșelați de simulare pentru o clipă și sărim la momeală, dezvăluind ceea ce vrem cu adevărat.

Ceva de genul: "Imaginați-vă că vi s-a aranjat căsătoria de către primarul orașului și va înmânat un plic cu numele dvs. de soț scris în interior. Dar mai aveti un plic , pe care trebuie sa-l deschideti si gasiti ca este numele actualului Partener. Stomacul rasufla usurat?" Pfew! " Orice va va spune stomacul, este o informatie buna. Chiar daca se umfla in sus, sau se desumfla in jos.

Sau testul la intrebarea "acest lucru se simte bine?"

"Imaginați-vă două pietre funerare una lângă cealaltă - a ta și a partenerului tău.

Se simte bine? "

Unele dintre cele mai cunoscute experimente fac ca vocea stomacului sa iasa cat mai pur la suprafata, incercand sa inlature vocea adesea asurzitoare a fricii de la intrebarea pusa  si sa vada daca asta schimba ceva in tine.

De exemplu, pentru a testa dacă o rezistență la rupere este doar o teamă de ruptura în sine, ați putea întreba:

"Dacă ar fi existat un buton verde mare în fața mea care, dacă ar fi apasat:

-mă va face complet singur,

- problema mutarii hainelor din apartmentul ei in al meu ar fi rezolvata,

- toti prietenii mei ar sti si de fapt nimeni nu ar mai pune nici o intrebare

- as fi complet recuperat emotional si nu m-as mai alcoliza si trimite sms

- si de fapt, as avea si o intalnire gata aranjata in seara asta

as apasa butonul?!?!" 

Sau dacă frica reală este de a fi singura de ani și ani și de a nu găsi o nouă relație, butonul ar putea face toate aceste lucruri de ai sus, dar ar  include și "și sunt scufundat într-o nouă relație"...

ai apasa butonul??"

O teamă a angajamentului veșnic ar putea fi rezolvată cu o întrebare cum ar fi:

"Ce se întâmplă dacă decizia nu ar fi între despărțire și căsătorie,

ci doar între rupere și angajare în relație pentru următorii cinci ani?"

Dacă astfel de exerciții de gândire vă lasă cu sentimentul că sinele tău interior "trage" pentru relație, asta e promițător.

Dar nu este suficient. 

Pasul 1) Aflați care sunt agentii tai de tranzactionare, cutitul si securea

Sa ne mai uitam o data mai sus, la tabelul universal al relatiilor.

Așa cum am stabilit mai devreme, această diagramă nu oferă multă perspectivă asupra modului în care DECIZIA ar trebui luata, pentru că aproape fiecare relație - si buna si rea, cea sănătoasa și  cea dăunătoare,  precum si celor construiți pentru a rezista și celor sortiți să eșueze - toti au si cutiile din dreapta și unele dintre cutiile greșite și, de asemenea, omit unele dintre ele. Și totuși, anumite diagrame descriu cupluri fericite, iar altele nu. Deci, care este diferența?

Agentii de tranzactionare, cutitul si securea

Chiar dacă aceste diagrame arată că există multe, multe lucruri pe care le dorim intr-o relație, capacitatea noastră de a fi fericit depinde doar de un mic procent din ele.

Diagrama noastră de relații este ca un puzzle de fericire, iar articolele din zonele verde și galben sunt piesele. Întrebarea corectă nu este "Este perfect pentru mine?" Sau "Voi fi automat fericit dacă acesta este diagrama mea?"

Întrebarea corectă este: "Cum pot lucra cu aceste piese pentru a a afla cum să ma fac fericit pe mine și pe partenerul meu? " Iti faci propriul 'job description/ pentru relatia in care doresti sa fii de acum incolo. 

Dacă ești un puzzler bun, cu muncă și putin compromis - si niste experiente intelepte de adult atent - probabil veți fi în stare să vă dați seama.

Cu excepția cazului în care graficului tau ii lipsește unul dintre agenții de tranzacționare.

Agentii tai de tranzactionare- inteleptii sunt acele lucruri care, dacă nu fac parte din relația ta, îți vor garanta nefericirea. Sunt lucruri pe care nici o cantitate de muncă grea sau compromis sau maturitate nu le poate remedia.

Trebuie să aveți și lista de 'ce-mi trebuie si fara de care nu pot trai' si  lista de 'ce  anume nu-mi trebuie deloc

Agentii tai de tranzactionare vin de obicei cam asa:

Nu am cum să-mi dau seama cum să fiu fericit cu cineva care nu este ____.

Nu există nici o cale să-mi dau seama cum să fiu fericit cu cineva care nu / nu ____.

Nu există nici o cale să-mi dau seama cum să fiu mulțumit de cineva care prețuiește / nu prețuiește ____.

Nu pot să-mi dau seama cum să fiu fericit cu cineva care mă tratează / nu mă tratează ____.

Nu pot să-mi dau seama cum să fiu mulțumit de cineva care crede / nu crede ____.

Sau poate:

În principiu, voi fi doar cu / nu voi fi cu cineva care ____.

Cei mai reali agenti de tranzactionare sunt cei cu viziuni chiar mai largi , de ex.

"S-ar putea să mă îndrăgostesc de o persoană negativă, dar nu aș putea fi niciodată mulțumită de acea persoană".

Sau "Nu voi fi niciodată cu cineva care îmi scade respectul de sine".

 Sau " Nu as putea fi fericit cu cineva care nu este curios din punct de vedere intelectual".

Sau :" Nu aș putea fi niciodată fericit cu cineva care a refuzat să aibă copii cu mine"

Sau: "Nu aș putea fi niciodată fericit cu cineva care este zgarcit si vrea sa calculeze totul la centima ".

Agentii de tranzactionare care au o natură mai specifică pot avea sens în unele cazuri - poate că iți plac atât de mult câinii încât să te împiedice să fii o persoană fericită nu a vrut să dețină un câine - dar acestea ar trebui să fie rare.

Cheia, in orice caz, este sa avem cativa agenti de tranzactionare esentiali si cam atat.  Acestea nu sunt dorințe - acestea sunt nevoi. Dorințele dvs. sunt importante, dar amintiți-vă că singurele persoane care sunt chiar eligibile pentru relatia cu Dvs, sunt de fapt cele au trecut deja testul intestinului/ stomacului/ instinctului - multe dintre dorințele dvs. au fost deja luate în considerare la pasul 1 al sistemului nostru.

Știind că agentii  dvs. de tranzactionare vă pot ajuta să recunoașteți relația corectă atunci când o vedeți, aceasta poate fi o cale lungă pentru oricine este deja într-o relație, deoarece oferă o perspectivă asupra unuia dintre cele mai trucate aspecte ale unei relații: compromis.

O modalitate excelentă de a fi nefericit este să refuzați să faceți compromisuri cu privire la lucrurile pe care doriți/ considerati  'adevărate' in relația dvs. Dar o altă cale minunată de a fi nefericită este să fii prea dispus să faci compromisuri în privința agentiilor dvs. de tranzactionare.

Acesta este motivul pentru care acest lucru este atât de important -  agentii care se ocupa de tranzactionare ii ajuta atat pe cei care Decid cat și pe oamenii singuri să înțeleagă ce ar trebui să fie inacceptabil într-o relație pe care doresc sa o aiba, și să isi reamintească tot timpul - ca nu toate lucrurile sunt ' agenti de tranzactionare' si atunci sa se mai 'racoreasca' si sa functioneze cu calm. 

Multe lucruri neimportante ajung pe lista gresita a celuilalt partener si il incarci si cu ce este esential si cu foarte mult gunoi. De ce ai face asta? De ce crezi ca iubitul sau iubita ta nu te are decat pe tine in grija lui? Da, esti important, da, meriti, da, esti acolo...dar de ce numai tu trebuie sa existi cu toate nevoile, visele si implinirile si implinirile tale pe lista celuilalt?!?


Și asta este cu adevărat. Acest sistem de verificare / eliminare a intestinului/ instinctului/ stomacului sugerează că mindfuck-ul Deciziei este de fapt destul de simplu - dacă o relație reușește cu succes prin ambele etape 1 și 2, atunci să se căsătorească. Dacă nu, nu.

Cel puțin așa spune sistemul.

Dar cine știe. Relațiile sunt imposibil de complicate. Și luarea unei decizii binare alb-negru despre ceva ce este altceva decât alb-negru este un lucru nebun de făcut.

Și, desigur, chiar dacă este sistemul potrivit, nu este ușor, deoarece evaluarea pasului 1 și pasului 2,  nu este o treaba ușor de facut.  Obținerea unui raspuns din partea instinctului/ stomacului  pentru cineva care trăiește în mod obișnuit în creierul lor - și in plus, sa iti imaginezi ca agentii tai de tranzactionare de fapt sunt niste chestii pe care trebuie totusi sa le cauti adanc in sufletul tau?!?! Cum merg oare creierul, stomacul si diagrama impreuna?

Dar pentru moment, cel puțin este un sistem - și un sistem pe care să te poți baza. Asta este ceea ce avem nevoie de unii dintre noi.

 

Trades si reinterpretat de pe WhatByWhy.com, preambul la articolul

'DIVORTUL SE VEDE DIN ZORII INCEPUTURILOR' 

  

100 Responses

Alina Eliade

Alina Eliade

October 21, 2024

I-am dat tot ce aveam pentru a-l face să funcționeze în căsnicia mea, dar tot ne-a părăsit pe mine și pe copiii noștri. Familia lui a luptat pentru mine și tot nu s-a schimbat nimic și a plecat frânt și trist. Reușesc să continui cu speranța că într-o zi totul se va îmbunătăți pentru noi și el se va întoarce la tine. El este un tată grozav pentru copii și am avut mare încredere că îl voi vedea revenind la noi. Am avut norocul să iau contact cu Dr. Isikolo, care a știut într-adevăr cum să rezolve problema și a făcut-o și, spre surprinderea mea, soțul meu s-a întors acasă la mine. Sunt încă uimit de cum a fost posibil, dar într-adevăr este adevărat. Rezultatul muncii sale este asigurat că se va manifesta după 48 de ore. Soțul meu s-a întors și știu mai bine că Dr. Isikolo este cu adevărat un om cinstit în care oricine poate avea încredere. Este bun în treaba lui de a rezolva problemele dintre partener și de a-i face să se întoarcă împreună. Îi puteți trimite un e-mail prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau poate la fel de bine să-i scrieți prin WhatsApp la: +2348133261196

rosalba

rosalba

October 17, 2024

VORAȚI EFICIENT URGENT PENTRU A AJUTA LA READUCEREA FOSTA IUBITĂ ȘI LA SALVAREA CĂSĂTORIEI
Bună tuturor, numele meu Rosalba sunt atât de copleșit de bucurie, totul datorită Dr.GURU. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie cu câțiva ani în urmă și am fost foarte devastată pentru că nu i-am făcut niciodată nimic rău, am rămas cu cei doi copii ai mei și o slujbă care plătește puțin. Aproape că am renunțat până când am văzut o mărturie online despre Dr.GURU despre cum a ajutat o mulțime de oameni, așa că l-am contactat surprinzător la 24 de ore după ce am făcut ceea ce mi-a cerut doctorul să fac, soțul meu s-a întors a doua zi după vrajă. eu să-l iert și am promis să nu plec niciodată. Sotul meu s-a intors de 6 luni si nu am avut niciodata probleme, ma bucur ca nu m-am indoit de Dr.GURU. Acum sunt sigur că poate rezolva orice problemă cu ajutorul rapid. De asemenea, îl puteți contacta acum pentru ajutor.
E-mail: saguruu087@gmail.com

Nora Jurgen

Nora Jurgen

October 16, 2024

Viața mea s-a schimbat complet în 48 de ore. Mă văd în oglindă și mă pot zâmbi. Am încredere în mine și în abilitățile mele pentru prima dată în câteva luni. Îl am pe soțul meu înapoi în viață cu ajutorul doctorului Ilekhojie. A fost o lungă căutare de ajutor și atât de multe sacrificii, dar sunt fericit că îl am pe Frenkie înapoi. Mi-au trebuit 2 zile să obțin rezultatele promise de Dr Ilekhojie și nu m-a eșuat. Sunt dovada vie a ceea ce poate face Dr. Ilekhojie. Doar tu ai fost capabil să te ții de cuvânt și de promisiunea ta. Luați legătura cu Dr Ilekhojie dacă aveți nevoie de ajutor. WHATSAPP/CALL prin +2348147400259 sau e-mail gethelp05@gmail.com

Nora Jurgen

Nora Jurgen

October 16, 2024

Viața mea s-a schimbat complet în 48 de ore. Mă văd în oglindă și mă pot zâmbi. Am încredere în mine și în abilitățile mele pentru prima dată în câteva luni. Îl am pe soțul meu înapoi în viață cu ajutorul doctorului Ilekhojie. A fost o lungă căutare de ajutor și atât de multe sacrificii, dar sunt fericit că îl am pe Frenkie înapoi. Mi-au trebuit 2 zile să obțin rezultatele promise de Dr Ilekhojie și nu m-a eșuat. Sunt dovada vie a ceea ce poate face Dr. Ilekhojie. Doar tu ai fost capabil să te ții de cuvânt și de promisiunea ta. Luați legătura cu Dr Ilekhojie dacă aveți nevoie de ajutor. WHATSAPP/CALL prin +2348147400259 sau e-mail gethelp05@gmail.com

Vraja de dragoste

Vraja de dragoste

October 16, 2024

DRAWN dragoste spe!! reunește două persoane cu sau fără sentimente. Creează acele sentimente între ambele părți și le face inseparabile.
Toată lumea își dorește iubire, fă-i să te iubească din nou. Sunt foarte recunoscător Dr Dawn pentru că a restabilit pacea și fericirea în casa mea. Pentru cei care își doresc sufletul pereche înapoi, informați-l pe Dr Dawn despre asta și el vă va ajuta.
Whatsapp lui: +2349046229159
Email: dawnacuna314@gmail.com

Nora Jurgen

Nora Jurgen

October 16, 2024

Viața mea s-a schimbat complet în 48 de ore. Mă văd în oglindă și mă pot zâmbi. Am încredere în mine și în abilitățile mele pentru prima dată în câteva luni. Îl am pe soțul meu înapoi în viață cu ajutorul doctorului Ilekhojie. A fost o lungă căutare de ajutor și atât de multe sacrificii, dar sunt fericit că îl am pe Frenkie înapoi. Mi-au trebuit 2 zile să obțin rezultatele promise de Dr Ilekhojie și nu m-a eșuat. Sunt dovada vie a ceea ce poate face Dr. Ilekhojie. Doar tu ai fost capabil să te ții de cuvânt și de promisiunea ta. Luați legătura cu Dr Ilekhojie dacă aveți nevoie de ajutor. WHATSAPP/CALL prin +2348147400259 sau e-mail gethelp05@gmail.com

Nora Jurgen

Nora Jurgen

October 16, 2024

Viața mea s-a schimbat complet în 48 de ore. Mă văd în oglindă și mă pot zâmbi. Am încredere în mine și în abilitățile mele pentru prima dată în câteva luni. Îl am pe soțul meu înapoi în viață cu ajutorul doctorului Ilekhojie. A fost o lungă căutare de ajutor și atât de multe sacrificii, dar sunt fericit că îl am pe Frenkie înapoi. Mi-au trebuit 2 zile să obțin rezultatele promise de Dr Ilekhojie și nu m-a eșuat. Sunt dovada vie a ceea ce poate face Dr. Ilekhojie. Doar tu ai fost capabil să te ții de cuvânt și de promisiunea ta. Luați legătura cu Dr Ilekhojie dacă aveți nevoie de ajutor. WHATSAPP/CALL prin +2348147400259 sau e-mail gethelp05@gmail.com

Nora Jurgen

Nora Jurgen

October 16, 2024

Viața mea s-a schimbat complet în 48 de ore. Mă văd în oglindă și mă pot zâmbi. Am încredere în mine și în abilitățile mele pentru prima dată în câteva luni. Îl am pe soțul meu înapoi în viață cu ajutorul doctorului Ilekhojie. A fost o lungă căutare de ajutor și atât de multe sacrificii, dar sunt fericit că îl am pe Frenkie înapoi. Mi-au trebuit 2 zile să obțin rezultatele promise de Dr Ilekhojie și nu m-a eșuat. Sunt dovada vie a ceea ce poate face Dr. Ilekhojie. Doar tu ai fost capabil să te ții de cuvânt și de promisiunea ta. Luați legătura cu Dr Ilekhojie dacă aveți nevoie de ajutor. WHATSAPP/CALL prin +2348147400259 sau e-mail gethelp05@gmail.com

Ayra Klose

Ayra Klose

October 15, 2024

vreau sa multumesc Dr. Ajayi pentru lucrurile bune pe care le-a făcut pentru mine, deși nu sunt sigur dacă acesta este cel mai bun forum pentru a-mi arăta bucuria și fericirea pentru ceea ce a făcut pentru mine, nu-mi pot ascunde fericirea și Bucuria. Prin urmare, trebuie să o împărtășesc cu oamenii, căsnicia mea s-a prăbușit acum aproximativ doi ani și am încercat tot ce am putut, dar fără rezultat. Am văzut o postare și o mărturie despre lucrurile bune Dr. Ajayi a făcut-o, așa că am decis să încerc. Deși a fost întotdeauna un om ocupat când a răspuns la mesajul meu pe WhatsApp, mi-a dat o săptămână pentru ca căsnicia mea să fie restabilită, așa cum a spus că mi-a fost restabilită căsnicia, soțul meu s-a întors acasă pentru a cere iertare și de atunci am am trăit fericit cu soțul meu. Sunt atât de recunoscător Dr. Ajayi, dacă aveți nevoie de serviciul Dr Ajayi Puteți e-mail: drajayi1990@gmail.com sau WHATSAPP / telefon mobil +2347084887094 Dacă aveți nevoie de asistență spirituală.

Eleanor Medici

Eleanor Medici

October 11, 2024

Soțul meu s-a întors de la serviciu cu acte de divorț și am fost confuză și am întrebat care este problema, dar a părăsit furios casa și m-a blocat de pe toate platformele de socializare. Această schimbare bruscă de comportament m-a făcut să caut ajutor când am dat peste mărturii bune despre Dr Ilekhojie și am decis să-i împărtășesc problemele mele. Dr Ilekhojie m-a făcut să înțeleg că soțul meu a fost manipulat spiritual și mi-a spus ce trebuie făcut pentru a rezolva problema. I-am urmat toate instrucțiunile, pentru a mă asigura că se întoarce în sine. După câteva zile, soțul meu s-a întors și mi-a cerut să-l iert, deoarece nu știa ce i s-a întâmplat, așa cum mi-a explicat dr. Ilekhojie. Acest bărbat s-a asigurat că căsătoria mea a fost salvată. Dacă treci prin orice fel de problemă de relație, Dr Ilekhojie este ultima ta oprire. Contactați Dr. Ilekhojie pe e-mail: gethelp05@gmail.com SAU Whatsapp/Viber: +2348147400259

Eleanor Medici

Eleanor Medici

October 11, 2024

Soțul meu s-a întors de la serviciu cu acte de divorț și am fost confuză și am întrebat care este problema, dar a părăsit furios casa și m-a blocat de pe toate platformele de socializare. Această schimbare bruscă de comportament m-a făcut să caut ajutor când am dat peste mărturii bune despre Dr Ilekhojie și am decis să-i împărtășesc problemele mele. Dr Ilekhojie m-a făcut să înțeleg că soțul meu a fost manipulat spiritual și mi-a spus ce trebuie făcut pentru a rezolva problema. I-am urmat toate instrucțiunile, pentru a mă asigura că se întoarce în sine. După câteva zile, soțul meu s-a întors și mi-a cerut să-l iert, deoarece nu știa ce i s-a întâmplat, așa cum mi-a explicat dr. Ilekhojie. Acest bărbat s-a asigurat că căsătoria mea a fost salvată. Dacă treci prin orice fel de problemă de relație, Dr Ilekhojie este ultima ta oprire. Contactați Dr. Ilekhojie pe e-mail: gethelp05@gmail.com SAU Whatsapp/Viber: +2348147400259

rosalba

rosalba

October 11, 2024

VORAȚI EFICIENT URGENT PENTRU A AJUTA LA READUCEREA FOSTA IUBITĂ ȘI LA SALVAREA CĂSĂTORIEI
Salutare tuturor, numele meu Rosalba sunt atât de copleșit de bucurie, totul datorită Dr.GURU. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie cu câțiva ani în urmă și am fost foarte devastată pentru că nu i-am făcut niciodată nimic rău, am rămas cu cei doi copii ai mei și o slujbă care plătește puțin. Aproape că am renunțat până când am văzut o mărturie online despre Dr.GURU despre cum a ajutat o mulțime de oameni, așa că l-am contactat surprinzător la 24 de ore după ce am făcut ceea ce mi-a cerut doctorul să fac, soțul meu s-a întors a doua zi după vrajă. eu să-l iert și am promis să nu plec niciodată. Sotul meu s-a intors de 6 luni si nu am avut niciodata probleme, ma bucur ca nu m-am indoit de Dr.GURU. Acum sunt sigur că poate rezolva orice problemă cu ajutorul rapid. De asemenea, îl puteți contacta acum pentru ajutor.
E-mail: saguruu087@gmail.com

Andrada Giurgiuca

Andrada Giurgiuca

October 10, 2024

salut peeps. Am avut experiențe dure și oribile în relațiile mele anterioare și într-adevăr am așteptat până mi-am întâlnit soțul și după ce ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit și ne-am căsătorit. După doi ani de Uniune, s-a schimbat și a început să se poarte ciudat și în cele din urmă m-a părăsit pe mine și pe fiul nostru. Am făcut tot ce am putut să-l aduc înapoi, dar totul a fost inutil. Am intrat în contact cu comentariile și cu ce spuneau toată lumea despre Dr Isikolo. L-am contactat și mi-a răspuns și mi-a oferit tot efortul și sprijinul său pentru ca căsătoria mea să funcționeze din nou. El a fost cel care mi-a făcut cunoscut că soțul meu mi-a fost luat de o altă femeie și a făcut o vrajă de reuniune de dragoste care ne-a reunit din nou și s-a întors acasă la mine și la băiatul meu. Într-adevăr, nimeni acolo nu a mințit despre doctorul Isikolo și despre faptele sale bune. Soțul meu s-a întors acasă la 48 de ore după ce a făcut lucrul așa cum i-a promis. Luați legătura cu el acum și fiți siguri că vă va ajuta. Va trebui să-i trimiteți un e-mail acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau să-i trimiteți un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

Amanda Njitap

Amanda Njitap

October 08, 2024

Eram încă la facultate când mi-am cunoscut logodnicul. Ne-am întâlnit destul de mult timp și am conviețuit, iar relația noastră a fost aprobată de părinții noștri. Ne-am înțeles și totul a fost perfect. A călătorit pentru un antrenament și de atunci totul a mers pe o parte. Se vedea cu o fată acolo și tinde să se fi angajat mult în ceea ce au împărtășit și m-a lăsat afară din imagine. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia problema, dar nimic nu a funcționat până nu am auzit despre doctorul Ilekhojie. L-am contactat și i-am explicat prin ce treceam și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut așa cum mi-a promis. Am respectat instrucțiunile pe care mi le-a dat și a rezolvat problema pe care o aveam cu logodnicul meu cu ritualul său de împăcare. Acum suntem din nou împreună ca înainte și lucrurile merg într-adevăr bine. Toate mulțumim Dr. Ilekhojie. Contactați-l acum dacă aveți nevoie de ajutor. E-mail: gethelp05@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348147400259

Marcela Bolohan

Marcela Bolohan

October 07, 2024

dupa ce am fost in relatie cu el de sapte ani, s-a despartit de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc inapoi dar totul a fost in zadar. L-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o am pentru el și l-am implorat cu tot, am făcut promisiuni dar a refuzat. Am contactat un vrăjitor numit DR ISIKOLO care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi, dar eu sunt genul care nu a crezut niciodată în vrajă, nu am avut de ales decât să încerc, i-am trimis vrăjitorului prin poștă și el mi-a spus acolo. Nu a fost nicio problemă că totul va fi bine înainte de două zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a făcut vraja și, surprinzător, în a doua zi, era în jurul orei 16. M-a sunat fostul meu și am rezolvat diferențele și suntem fericiți împreună acum. Oricine ar putea avea nevoie de ajutorul vrăjitorului, de e-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau de WhatsApp/Viber lui pe: +2348133261196

Claudia Nacho

Claudia Nacho

October 02, 2024

După atâția ani de joc la loterie, mi-a fost foarte greu să câștig, lucrurile au fost foarte grele pentru mine. M-am întâlnit cu o prietenă din parc care mi-a povestit despre Cu Dr Ilekhojie care a ajutat-o ​​să se împace cu fostul ei soț după 2 ani de divorț. Mi-a spus atât de multe lucruri minunate despre Dr Ilekhojie. Am fost foarte impresionat auzind povestea ei, așa că i-am spus despre norocul meu la loterie Și mi-a prezentat doctorul Ilekhojie și toate discuțiile mele cu el au mers bine și mi-a explicat atât de multe lucruri. Mi-a spus tot ce trebuie să ofer pentru a mă asigura că voi avea noroc data viitoare când cumpăr un bilet. Am decis să încerc din nou la o săptămână după ce a terminat cu treaba mea și nu pot să mă cred, am câștigat atât de mult. Toate datorită Dr. Ilekhojie. Este un om grozav și dacă ai nevoie de ajutor spiritual cu ceva care îți tulbură viața. contactați Dr. Ilekhojie pe Whatsapp sau Viber: +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

Claudia Nacho

Claudia Nacho

October 02, 2024

După atâția ani de joc la loterie, mi-a fost foarte greu să câștig, lucrurile au fost foarte grele pentru mine. M-am întâlnit cu o prietenă din parc care mi-a povestit despre Cu Dr Ilekhojie care a ajutat-o ​​să se împace cu fostul ei soț după 2 ani de divorț. Mi-a spus atât de multe lucruri minunate despre Dr Ilekhojie. Am fost foarte impresionat auzind povestea ei, așa că i-am spus despre norocul meu la loterie Și mi-a prezentat doctorul Ilekhojie și toate discuțiile mele cu el au mers bine și mi-a explicat atât de multe lucruri. Mi-a spus tot ce trebuie să ofer pentru a mă asigura că voi avea noroc data viitoare când cumpăr un bilet. Am decis să încerc din nou la o săptămână după ce a terminat cu treaba mea și nu pot să mă cred, am câștigat atât de mult. Toate datorită Dr. Ilekhojie. Este un om grozav și dacă ai nevoie de ajutor spiritual cu ceva care îți tulbură viața. contactați Dr. Ilekhojie pe Whatsapp sau Viber: +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

Claudia Nacho

Claudia Nacho

October 02, 2024

După atâția ani de joc la loterie, mi-a fost foarte greu să câștig, lucrurile au fost foarte grele pentru mine. M-am întâlnit cu o prietenă din parc care mi-a povestit despre Cu Dr Ilekhojie care a ajutat-o ​​să se împace cu fostul ei soț după 2 ani de divorț. Mi-a spus atât de multe lucruri minunate despre Dr Ilekhojie. Am fost foarte impresionat auzind povestea ei, așa că i-am spus despre norocul meu la loterie Și mi-a prezentat doctorul Ilekhojie și toate discuțiile mele cu el au mers bine și mi-a explicat atât de multe lucruri. Mi-a spus tot ce trebuie să ofer pentru a mă asigura că voi avea noroc data viitoare când cumpăr un bilet. Am decis să încerc din nou la o săptămână după ce a terminat cu treaba mea și nu pot să mă cred, am câștigat atât de mult. Toate datorită Dr. Ilekhojie. Este un om grozav și dacă ai nevoie de ajutor spiritual cu ceva care îți tulbură viața. contactați Dr. Ilekhojie pe Whatsapp sau Viber: +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

Claudia Nacho

Claudia Nacho

October 02, 2024

După atâția ani de joc la loterie, mi-a fost foarte greu să câștig, lucrurile au fost foarte grele pentru mine. M-am întâlnit cu o prietenă din parc care mi-a povestit despre Cu Dr Ilekhojie care a ajutat-o ​​să se împace cu fostul ei soț după 2 ani de divorț. Mi-a spus atât de multe lucruri minunate despre Dr Ilekhojie. Am fost foarte impresionat auzind povestea ei, așa că i-am spus despre norocul meu la loterie Și mi-a prezentat doctorul Ilekhojie și toate discuțiile mele cu el au mers bine și mi-a explicat atât de multe lucruri. Mi-a spus tot ce trebuie să ofer pentru a mă asigura că voi avea noroc data viitoare când cumpăr un bilet. Am decis să încerc din nou la o săptămână după ce a terminat cu treaba mea și nu pot să mă cred, am câștigat atât de mult. Toate datorită Dr. Ilekhojie. Este un om grozav și dacă ai nevoie de ajutor spiritual cu ceva care îți tulbură viața. contactați Dr. Ilekhojie pe Whatsapp sau Viber: +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

Claudia Nacho

Claudia Nacho

October 02, 2024

După atâția ani de joc la loterie, mi-a fost foarte greu să câștig, lucrurile au fost foarte grele pentru mine. M-am întâlnit cu o prietenă din parc care mi-a povestit despre Cu Dr Ilekhojie care a ajutat-o ​​să se împace cu fostul ei soț după 2 ani de divorț. Mi-a spus atât de multe lucruri minunate despre Dr Ilekhojie. Am fost foarte impresionat auzind povestea ei, așa că i-am spus despre norocul meu la loterie Și mi-a prezentat doctorul Ilekhojie și toate discuțiile mele cu el au mers bine și mi-a explicat atât de multe lucruri. Mi-a spus tot ce trebuie să ofer pentru a mă asigura că voi avea noroc data viitoare când cumpăr un bilet. Am decis să încerc din nou la o săptămână după ce a terminat cu treaba mea și nu pot să mă cred, am câștigat atât de mult. Toate datorită Dr. Ilekhojie. Este un om grozav și dacă ai nevoie de ajutor spiritual cu ceva care îți tulbură viața. contactați Dr. Ilekhojie pe Whatsapp sau Viber: +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

Anna Macovei

Anna Macovei

September 30, 2024

Sunt foarte impresionat de lucrările lui DR ISIKOLO.
Asta chiar mi se întâmplă. Am fostul meu soț înapoi. Mă numesc Veronica Adrian și sunt foarte fericită astăzi că sunt cea care scrie despre ajutorul meu care s-a rugat pentru mine pentru relația mea. Dumnezeu l-a folosit într-adevăr pe acest om pentru a-mi ajuta situația. Acum doi ani, eu și soțul meu am avut o ceartă uriașă care a dus la divorțul nostru. A fost un iad pentru mine și fiul meu că a trebuit să ne mutăm în alt oraș. Am devenit părinte singur. L-am întâlnit pe Dr. Isikolo abia acum o lună, când i-am spus despre situația mea și mi-a spus să nu-mi fac griji. În două zile, fostul meu soț s-a întors la mine. S-a întâmplat într-o marți dimineață când am primit un telefon de acasă (părinții mei) că mă căuta. L-am acceptat să vină la mine și mi-am cerut scuze în genunchi în fața fiului nostru. Am știut imediat că acest om m-a ajutat. Sunt o femeie foarte fericită cu tot ce s-a întâmplat în viața mea. Dacă doriți să contactați un vrăjitor, faceți cunoștință cu Dr. Isikolo și veți fi surprins de schimbările minunate din viața voastră. E-mailul lui este isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți trimite pe WhatsApp la +2348133261196

Anca Damian

Anca Damian

September 27, 2024

Eram încă la facultate când mi-am cunoscut logodnicul. Ne-am întâlnit destul de mult timp și am conviețuit, iar relația noastră a fost aprobată de părinții noștri. Ne-am înțeles și totul a fost perfect. A călătorit pentru un antrenament și de atunci totul nu a mai devenit niciodată bun pentru noi. Se vedea cu o doamnă acolo și tinde să se fi angajat mult în ceea ce au împărtășit și m-a lăsat afară din imagine. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia problema, dar nimic nu a funcționat până nu am auzit despre doctorul Isikolo. L-am contactat și i-am explicat prin ce treceam și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut așa cum mi-a promis. Am respectat instrucțiunile pe care mi le-a dat și a rezolvat problema pe care o aveam cu logodnicul meu și acum s-a întors la mine și ne căsătorim peste o lună. Toate mulțumim doctorului Isikolo. Contactați-l acum dacă aveți nevoie de ajutor. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

Agatha Jorgensen

Agatha Jorgensen

September 26, 2024

Mi-am pierdut iubitul și am avut nevoie de ajutor până m-am întâlnit cu dr. Ilekhojie și m-a asigurat că îmi voi avea iubitul înapoi în două zile după ce a efectuat un ritual de împăcare. Iubitul meu, care nu m-a sunat de mult timp, a sunat și și-a făcut scuze pentru ruperea inimii și a spus că este dispus să-și dedice restul vieții cu mine. Acum, amândoi trăim o viață fericită și dragostea noastră este mai puternică decât așa cum era înainte de despărțirea noastră.. Toate mulțumim Dr. Ilekhojie pentru împăcarea cu iubitul meu. Mai jos este numărul și vă asigur că, deoarece al meu a funcționat pentru mine, cu siguranță vă va ajuta și pe dvs. E-mail: gethelp05@gmail.com sau sună-l sau pe Whatsapp la +2348147400259

Agatha Jorgensen

Agatha Jorgensen

September 25, 2024

Mi-am pierdut iubitul și am avut nevoie de ajutor până m-am întâlnit cu dr. Ilekhojie și m-a asigurat că îmi voi avea iubitul înapoi în două zile după ce a efectuat un ritual de împăcare. Iubitul meu, care nu m-a sunat de mult timp, a sunat și și-a făcut scuze pentru ruperea inimii și a spus că este dispus să-și dedice restul vieții cu mine. Acum, amândoi trăim o viață fericită și dragostea noastră este mai puternică decât așa cum era înainte de despărțirea noastră.. Toate mulțumim Dr. Ilekhojie pentru împăcarea cu iubitul meu. Mai jos este numărul și vă asigur că, deoarece al meu a funcționat pentru mine, cu siguranță vă va ajuta și pe dvs. E-mail: gethelp05@gmail.com sau sună-l sau pe Whatsapp la +2348147400259

Agatha Jorgensen

Agatha Jorgensen

September 25, 2024

Mi-am pierdut iubitul și am avut nevoie de ajutor până m-am întâlnit cu dr. Ilekhojie și m-a asigurat că îmi voi avea iubitul înapoi în două zile după ce a efectuat un ritual de împăcare. Iubitul meu, care nu m-a sunat de mult timp, a sunat și și-a făcut scuze pentru ruperea inimii și a spus că este dispus să-și dedice restul vieții cu mine. Acum, amândoi trăim o viață fericită și dragostea noastră este mai puternică decât așa cum era înainte de despărțirea noastră.. Toate mulțumim Dr. Ilekhojie pentru împăcarea cu iubitul meu. Mai jos este numărul și vă asigur că, deoarece al meu a funcționat pentru mine, cu siguranță vă va ajuta și pe dvs. E-mail: gethelp05@gmail.com sau sună-l sau pe Whatsapp la +2348147400259

Amalie Edger

Amalie Edger

September 21, 2024

Când am găsit contactul Dr. Ilekhojie online, am fost mai întâi complet devastat când mi-am dat seama că trebuie să-i spun ce am trăit în căsnicia mea. Am amenajat o cameră de război în dulapul dormitorului meu și am mers direct la sursă! Adesea a devenit greu; soțul meu era încă acasă și nu mă sprijinea și tot dorea să divorțeze, dar știam că puținul pe care îl aveam mă va întreține pe mine și pe fiica mea. Apoi, brusc, sâmbăta trecută a venit vraja de reconciliere a doctorului Ilekhojie, care l-a pus într-o poziție în care trebuia să decidă dacă ne va părăsi sau va lucra la căsnicia noastră. Doar prin ritualul de reconciliere i s-a spus că încă mai vrea să se căsătorească. De fapt, cu ritualul de reconciliere al doctorului Ilekhojie, nimic nu este imposibil. NU renunțați NICIODATĂ!” Contactați-l pe dr. Ilekhojie dacă aveți probleme în căsnicia dvs. Trimiteți un e-mail la gethelp05@gmail.com sau contactați-l la numărul de telefon +2348147400259

Amalie Edger

Amalie Edger

September 21, 2024

Când am găsit contactul Dr. Ilekhojie online, am fost mai întâi complet devastat când mi-am dat seama că trebuie să-i spun ce am trăit în căsnicia mea. Am amenajat o cameră de război în dulapul dormitorului meu și am mers direct la sursă! Adesea a devenit greu; soțul meu era încă acasă și nu mă sprijinea și tot dorea să divorțeze, dar știam că puținul pe care îl aveam mă va întreține pe mine și pe fiica mea. Apoi, brusc, sâmbăta trecută a venit vraja de reconciliere a doctorului Ilekhojie, care l-a pus într-o poziție în care trebuia să decidă dacă ne va părăsi sau va lucra la căsnicia noastră. Doar prin ritualul de reconciliere i s-a spus că încă mai vrea să se căsătorească. De fapt, cu ritualul de reconciliere al doctorului Ilekhojie, nimic nu este imposibil. NU renunțați NICIODATĂ!” Contactați-l pe dr. Ilekhojie dacă aveți probleme în căsnicia dvs. Trimiteți un e-mail la gethelp05@gmail.com sau contactați-l la numărul de telefon +2348147400259

Amalie Edger

Amalie Edger

September 21, 2024

Când am găsit contactul Dr. Ilekhojie online, am fost mai întâi complet devastat când mi-am dat seama că trebuie să-i spun ce am trăit în căsnicia mea. Am amenajat o cameră de război în dulapul dormitorului meu și am mers direct la sursă! Adesea a devenit greu; soțul meu era încă acasă și nu mă sprijinea și tot dorea să divorțeze, dar știam că puținul pe care îl aveam mă va întreține pe mine și pe fiica mea. Apoi, brusc, sâmbăta trecută a venit vraja de reconciliere a doctorului Ilekhojie, care l-a pus într-o poziție în care trebuia să decidă dacă ne va părăsi sau va lucra la căsnicia noastră. Doar prin ritualul de reconciliere i s-a spus că încă mai vrea să se căsătorească. De fapt, cu ritualul de reconciliere al doctorului Ilekhojie, nimic nu este imposibil. NU renunțați NICIODATĂ!” Contactați-l pe dr. Ilekhojie dacă aveți probleme în căsnicia dvs. Trimiteți un e-mail la gethelp05@gmail.com sau contactați-l la numărul de telefon +2348147400259

Amalie Edger

Amalie Edger

September 21, 2024

Când am găsit contactul Dr. Ilekhojie online, am fost mai întâi complet devastat când mi-am dat seama că trebuie să-i spun ce am trăit în căsnicia mea. Am amenajat o cameră de război în dulapul dormitorului meu și am mers direct la sursă! Adesea a devenit greu; soțul meu era încă acasă și nu mă sprijinea și tot dorea să divorțeze, dar știam că puținul pe care îl aveam mă va întreține pe mine și pe fiica mea. Apoi, brusc, sâmbăta trecută a venit vraja de reconciliere a doctorului Ilekhojie, care l-a pus într-o poziție în care trebuia să decidă dacă ne va părăsi sau va lucra la căsnicia noastră. Doar prin ritualul de reconciliere i s-a spus că încă mai vrea să se căsătorească. De fapt, cu ritualul de reconciliere al doctorului Ilekhojie, nimic nu este imposibil. NU renunțați NICIODATĂ!” Contactați-l pe dr. Ilekhojie dacă aveți probleme în căsnicia dvs. Trimiteți un e-mail la gethelp05@gmail.com sau contactați-l la numărul de telefon +2348147400259

Amalie Edger

Amalie Edger

September 21, 2024

Când am găsit contactul Dr. Ilekhojie online, am fost mai întâi complet devastat când mi-am dat seama că trebuie să-i spun ce am trăit în căsnicia mea. Am amenajat o cameră de război în dulapul dormitorului meu și am mers direct la sursă! Adesea a devenit greu; soțul meu era încă acasă și nu mă sprijinea și tot dorea să divorțeze, dar știam că puținul pe care îl aveam mă va întreține pe mine și pe fiica mea. Apoi, brusc, sâmbăta trecută a venit vraja de reconciliere a doctorului Ilekhojie, care l-a pus într-o poziție în care trebuia să decidă dacă ne va părăsi sau va lucra la căsnicia noastră. Doar prin ritualul de reconciliere i s-a spus că încă mai vrea să se căsătorească. De fapt, cu ritualul de reconciliere al doctorului Ilekhojie, nimic nu este imposibil. NU renunțați NICIODATĂ!” Contactați-l pe dr. Ilekhojie dacă aveți probleme în căsnicia dvs. Trimiteți un e-mail la gethelp05@gmail.com sau contactați-l la numărul de telefon +2348147400259

Amalie Edger

Amalie Edger

September 21, 2024

Când am găsit contactul Dr. Ilekhojie online, am fost mai întâi complet devastat când mi-am dat seama că trebuie să-i spun ce am trăit în căsnicia mea. Am amenajat o cameră de război în dulapul dormitorului meu și am mers direct la sursă! Adesea a devenit greu; soțul meu era încă acasă și nu mă sprijinea și tot dorea să divorțeze, dar știam că puținul pe care îl aveam mă va întreține pe mine și pe fiica mea. Apoi, brusc, sâmbăta trecută a venit vraja de reconciliere a doctorului Ilekhojie, care l-a pus într-o poziție în care trebuia să decidă dacă ne va părăsi sau va lucra la căsnicia noastră. Doar prin ritualul de reconciliere i s-a spus că încă mai vrea să se căsătorească. De fapt, cu ritualul de reconciliere al doctorului Ilekhojie, nimic nu este imposibil. NU renunțați NICIODATĂ!” Contactați-l pe dr. Ilekhojie dacă aveți probleme în căsnicia dvs. Trimiteți un e-mail la gethelp05@gmail.com sau contactați-l la numărul de telefon +2348147400259

David Caragiale

David Caragiale

September 20, 2024

Eu și soția mea am avut o neînțelegere care a dus la o luptă uriașă și ea a plecat de acasă și s-a întors la casa tatălui ei. Mi-am lăsat emoțiile să ia ce e mai bun din mine și am rămas permanent departe de ea. Lucrurile s-au înrăutățit când a început să se vadă cu un alt bărbat și nu am știut niciodată despre asta. Am încercat să rezolv problema și să o fac să se întoarcă acasă și nu s-a mai întors niciodată. Am aflat mai târziu tot ce s-a întâmplat și am decis să caut ajutor pentru a-mi remedia căsătoria cu ea, ceea ce m-a făcut să contactez Dr. Isikolo. Așa cum era de așteptat, a lucrat pentru mine și problema a fost rezolvată și m-am reunit cu soția mea. Ea s-a întors acasă imediat după 48 de ore, așa cum a promis doctorul Isikolo. Îi sunt mereu îndatorat pentru că a rezolvat problema pe care am avut-o în căsnicia mea. Vă rugăm să-l contactați pentru ajutor rapid și urgent, trimiteți-i un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-i la: +2348133261196

Nora Malacia

Nora Malacia

September 17, 2024

Dacă aș fi știut că există o posibilitate de a-mi obține bărbatul visat, nu mi-aș fi pierdut timpul cu mulți bărbați cu viață slabă. M-am îndrăgostit instantaneu profund de șeful meu chiar din prima mea zi la serviciu și timp de peste un an, a devenit mai profund. Era foarte bogat, umil și singur. Am încercat tot ce am putut să-l fac să arate după mine, dar totul a fost în zadar. Acum 3 luni, am găsit un comentariu al doctorului Ilekhojie și cum munca lui este foarte eficientă. L-am adresat și i-am explicat situația și de ce aveam nevoie ca șeful meu să fie atras de mine. El a făcut o cerere în numele meu și în câteva zile, șeful meu m-a rugat să ies la o întâlnire și înainte rapid până astăzi, suntem fericiți în dragoste și el a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul doctorului Ilekhojie. Luați legătura cu el direct pe e-mailul lui gethelp05@gmail.com sau Whatsapp +2348147400259 dacă aveți nevoie de ajutor ca mine

Nora Malacia

Nora Malacia

September 17, 2024

Dacă aș fi știut că există o posibilitate de a-mi obține bărbatul visat, nu mi-aș fi pierdut timpul cu mulți bărbați cu viață slabă. M-am îndrăgostit instantaneu profund de șeful meu chiar din prima mea zi la serviciu și timp de peste un an, a devenit mai profund. Era foarte bogat, umil și singur. Am încercat tot ce am putut să-l fac să arate după mine, dar totul a fost în zadar. Acum 3 luni, am găsit un comentariu al doctorului Ilekhojie și cum munca lui este foarte eficientă. L-am adresat și i-am explicat situația și de ce aveam nevoie ca șeful meu să fie atras de mine. El a făcut o cerere în numele meu și în câteva zile, șeful meu m-a rugat să ies la o întâlnire și înainte rapid până astăzi, suntem fericiți în dragoste și el a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul doctorului Ilekhojie. Luați legătura cu el direct pe e-mailul lui gethelp05@gmail.com sau Whatsapp +2348147400259 dacă aveți nevoie de ajutor ca mine

Agata Burghelea

Agata Burghelea

September 16, 2024

După ce eu și soțul meu ne-am căsătorit, ne-am mutat în alt oraș și amândoi ne-am angajat și am început să lucrăm și să trăim împreună fericiți. Nu am avut niciodată probleme până când o colegă de-a lui a început să facă tot posibilul pentru a atrage atenția soțului meu. Nu am știut niciodată ce se întâmplă până când a început să doarmă afară și să-și pună scuze. Lucrurile au scăpat de sub control și, în cele din urmă, a încetat să se ocupe de nevoile mele. Știam că în acel moment am nevoie de ajutor, așa că l-am contactat pe Dr. Isikolo și i-am explicat totul. Mi-a spus tot ce s-a întâmplat și mi-a promis că va rezolva problemele pe care le-a făcut. Mi-a făcut o vrajă de reuniune de dragoste, care m-a reunit pe mine și pe soțul meu și a început să fie bărbatul pe care l-am iubit mereu să fie imediat după 48 de ore în care Dr. Isikolo a lucrat pentru mine. Suntem amândoi fericiți acum și nu ar fi fost posibil dacă nu ar fi Dr. Isikolo.Contactați-l dacă aveți nevoie de ajutor.E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196.

Anca Damian

Anca Damian

September 12, 2024

Eram încă la facultate când mi-am cunoscut logodnicul. Ne-am întâlnit destul de mult timp și am conviețuit, iar relația noastră a fost aprobată de părinții noștri. Ne-am înțeles și totul a fost perfect. A călătorit pentru un antrenament și de atunci totul nu a mai devenit niciodată bun pentru noi. Se vedea cu o doamnă acolo și tinde să se fi angajat mult în ceea ce au împărtășit și m-a lăsat afară din imagine. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia problema, dar nimic nu a funcționat până nu am auzit despre doctorul Isikolo. L-am contactat și i-am explicat prin ce treceam și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut așa cum mi-a promis. Am respectat instrucțiunile pe care mi le-a dat și a rezolvat problema pe care o aveam cu logodnicul meu și acum s-a întors la mine și ne căsătorim peste o lună. Toate mulțumim doctorului Isikolo. Contactați-l acum dacă aveți nevoie de ajutor. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

Avram Sergiu

Avram Sergiu

September 11, 2024

Mi-am pierdut căsnicia și casa frumoasă, distrusă de nefericire, văzându-mi pe soția plecând din cauza minciunilor cu care era hrănită și a nesiguranțelor care nu au fost niciodată adevărate. Am jurat de la început să nu fiu niciodată un trișor și m-am susținut pentru a mă asigura că îmi construiesc o casă fericită, dar, din păcate, ea nu a avut niciodată suficientă încredere în mine. Am rătăcit luni de zile încercând să o recuperez și am căutat ajutor din diverse surse, inclusiv din intervenția familiei ei, dar nu am avut niciodată succes. Am intrat în contact cu dr. Ilekhojie, de care mă îndoiam mai devreme, când am luat legătura cu el. A trebuit să păstrez speranța vie și să respect procedurile așa cum mi-a explicat totul. M-a asigurat de revenirea ei, care s-a întâmplat după 3 zile și încă nu găsesc cuvinte pentru a exprima cât de fericit și de recunoscător sunt, știind că fiul meu și că am revenit pe mama lui acasă. Vă mulțumim Dr. Ilekhojie pentru că ne-ați readus fericirea în viețile noastre. Aveți nevoie de ajutor, luați legătura cu acest minunat Dr Whatsapp +2348147400259 sau prin e-mailul său: gethelp05@gmail.com

Avram Sergiu

Avram Sergiu

September 11, 2024

Mi-am pierdut căsnicia și casa frumoasă, distrusă de nefericire, văzându-mi pe soția plecând din cauza minciunilor cu care era hrănită și a nesiguranțelor care nu au fost niciodată adevărate. Am jurat de la început să nu fiu niciodată un trișor și m-am susținut pentru a mă asigura că îmi construiesc o casă fericită, dar, din păcate, ea nu a avut niciodată suficientă încredere în mine. Am rătăcit luni de zile încercând să o recuperez și am căutat ajutor din diverse surse, inclusiv din intervenția familiei ei, dar nu am avut niciodată succes. Am intrat în contact cu dr. Ilekhojie, de care mă îndoiam mai devreme, când am luat legătura cu el. A trebuit să păstrez speranța vie și să respect procedurile așa cum mi-a explicat totul. M-a asigurat de revenirea ei, care s-a întâmplat după 3 zile și încă nu găsesc cuvinte pentru a exprima cât de fericit și de recunoscător sunt, știind că fiul meu și că am revenit pe mama lui acasă. Vă mulțumim Dr. Ilekhojie pentru că ne-ați readus fericirea în viețile noastre. Aveți nevoie de ajutor, luați legătura cu acest minunat Dr Whatsapp +2348147400259 sau prin e-mailul său: gethelp05@gmail.com

Avram Sergiu

Avram Sergiu

September 11, 2024

Mi-am pierdut căsnicia și casa frumoasă, distrusă de nefericire, văzându-mi pe soția plecând din cauza minciunilor cu care era hrănită și a nesiguranțelor care nu au fost niciodată adevărate. Am jurat de la început să nu fiu niciodată un trișor și m-am susținut pentru a mă asigura că îmi construiesc o casă fericită, dar, din păcate, ea nu a avut niciodată suficientă încredere în mine. Am rătăcit luni de zile încercând să o recuperez și am căutat ajutor din diverse surse, inclusiv din intervenția familiei ei, dar nu am avut niciodată succes. Am intrat în contact cu dr. Ilekhojie, de care mă îndoiam mai devreme, când am luat legătura cu el. A trebuit să păstrez speranța vie și să respect procedurile așa cum mi-a explicat totul. M-a asigurat de revenirea ei, care s-a întâmplat după 3 zile și încă nu găsesc cuvinte pentru a exprima cât de fericit și de recunoscător sunt, știind că fiul meu și că am revenit pe mama lui acasă. Vă mulțumim Dr. Ilekhojie pentru că ne-ați readus fericirea în viețile noastre. Aveți nevoie de ajutor, luați legătura cu acest minunat Dr Whatsapp +2348147400259 sau prin e-mailul său: gethelp05@gmail.com

Avram Sergiu

Avram Sergiu

September 11, 2024

Mi-am pierdut căsnicia și casa frumoasă, distrusă de nefericire, văzându-mi pe soția plecând din cauza minciunilor cu care era hrănită și a nesiguranțelor care nu au fost niciodată adevărate. Am jurat de la început să nu fiu niciodată un trișor și m-am susținut pentru a mă asigura că îmi construiesc o casă fericită, dar, din păcate, ea nu a avut niciodată suficientă încredere în mine. Am rătăcit luni de zile încercând să o recuperez și am căutat ajutor din diverse surse, inclusiv din intervenția familiei ei, dar nu am avut niciodată succes. Am intrat în contact cu dr. Ilekhojie, de care mă îndoiam mai devreme, când am luat legătura cu el. A trebuit să păstrez speranța vie și să respect procedurile așa cum mi-a explicat totul. M-a asigurat de revenirea ei, care s-a întâmplat după 3 zile și încă nu găsesc cuvinte pentru a exprima cât de fericit și de recunoscător sunt, știind că fiul meu și că am revenit pe mama lui acasă. Vă mulțumim Dr. Ilekhojie pentru că ne-ați readus fericirea în viețile noastre. Aveți nevoie de ajutor, luați legătura cu acest minunat Dr Whatsapp +2348147400259 sau prin e-mailul său: gethelp05@gmail.com

Avram Sergiu

Avram Sergiu

September 11, 2024

Mi-am pierdut căsnicia și casa frumoasă, distrusă de nefericire, văzându-mi pe soția plecând din cauza minciunilor cu care era hrănită și a nesiguranțelor care nu au fost niciodată adevărate. Am jurat de la început să nu fiu niciodată un trișor și m-am susținut pentru a mă asigura că îmi construiesc o casă fericită, dar, din păcate, ea nu a avut niciodată suficientă încredere în mine. Am rătăcit luni de zile încercând să o recuperez și am căutat ajutor din diverse surse, inclusiv din intervenția familiei ei, dar nu am avut niciodată succes. Am intrat în contact cu dr. Ilekhojie, de care mă îndoiam mai devreme, când am luat legătura cu el. A trebuit să păstrez speranța vie și să respect procedurile așa cum mi-a explicat totul. M-a asigurat de revenirea ei, care s-a întâmplat după 3 zile și încă nu găsesc cuvinte pentru a exprima cât de fericit și de recunoscător sunt, știind că fiul meu și că am revenit pe mama lui acasă. Vă mulțumim Dr. Ilekhojie pentru că ne-ați readus fericirea în viețile noastre. Aveți nevoie de ajutor, luați legătura cu acest minunat Dr Whatsapp +2348147400259 sau prin e-mailul său: gethelp05@gmail.com

Avram Sergiu

Avram Sergiu

September 11, 2024

Mi-am pierdut căsnicia și casa frumoasă, distrusă de nefericire, văzându-mi pe soția plecând din cauza minciunilor cu care era hrănită și a nesiguranțelor care nu au fost niciodată adevărate. Am jurat de la început să nu fiu niciodată un trișor și m-am susținut pentru a mă asigura că îmi construiesc o casă fericită, dar, din păcate, ea nu a avut niciodată suficientă încredere în mine. Am rătăcit luni de zile încercând să o recuperez și am căutat ajutor din diverse surse, inclusiv din intervenția familiei ei, dar nu am avut niciodată succes. Am intrat în contact cu dr. Ilekhojie, de care mă îndoiam mai devreme, când am luat legătura cu el. A trebuit să păstrez speranța vie și să respect procedurile așa cum mi-a explicat totul. M-a asigurat de revenirea ei, care s-a întâmplat după 3 zile și încă nu găsesc cuvinte pentru a exprima cât de fericit și de recunoscător sunt, știind că fiul meu și că am revenit pe mama lui acasă. Vă mulțumim Dr. Ilekhojie pentru că ne-ați readus fericirea în viețile noastre. Aveți nevoie de ajutor, luați legătura cu acest minunat Dr Whatsapp +2348147400259 sau prin e-mailul său: gethelp05@gmail.com

TANYA MONROE

TANYA MONROE

September 09, 2024

  Lumea ar trebui să știe despre marele vrăjitor „Voodoo Lord” care are soluția perfectă pentru relații, căsătorie, sănătate, finanțe și alte probleme care afectează omenirea.  Principalul motiv pentru care am fost la Lordul voodoo a fost să găsesc o soluție pentru a-mi recupera soțul și a rămâne însărcinată a fost pentru că soțul meu m-a părăsit pentru că nu am putut rămâne însărcinată după 14 ani de căsnicie.  Am citit recent pe internet mărturii pe care unii au scris despre Domnul voodoo și m-am bucurat foarte mult și am decis să cer ajutor.  A făcut o treabă grozavă făcându-l pe soțul meu să se întoarcă la mine și să-mi ceară iertare, câteva luni mai târziu am rămas însărcinată.  Acum sunt o mamă mândră de gemeni, un băiat și o fată, iar soțul meu nu a încetat niciodată să mă iubească și am trăit foarte fericiți împreună.  Nu mă pot abține să-i postez numele pe internet pentru că a făcut o treabă bună pentru mine.  Oricine are nevoie de ajutorul lui ar trebui să-l contacteze prin e-mail [voodooconnect60@gmail.com] sau să-l adauge pe WhatsApp [+234 8097014925] Îl poți contacta astăzi pentru a-ți rezolva problemele și a rămâne fericit pentru totdeauna.

Anna Bejan

Anna Bejan

September 09, 2024

Soțul meu, cu care mi-am construit viața timp de 23 de ani, mi-a lăsat pe mine și pe copii fără un cuvânt. Totul s-a prăbușit peste mine și am ajuns la cei dragi și nimeni nu m-a putut ajuta. A venit o vreme când a cerut divorțul chiar și când nu am avut probleme sau ne-am certat vreodată pentru ceva dezastruos. Dr Isikolo a venit în ajutorul meu și a rezolvat problema pe care o aveam cu bărbatul meu. Ne-a reunit din nou împreună și s-a întors acasă la noi. Într-adevăr, viața este misterioasă și nu m-am gândit niciodată că voi experimenta ceea ce am trecut, dar toate mulțumesc doctorului Isikolo care a lucrat pentru mine și m-a asigurat de rezultatele pozitive după 48 de ore, care într-adevăr s-au împlinit așa cum a promis. El vă poate rezolva problemele dacă îl contactați acum.Trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196 sau e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

Sofija Danute

Sofija Danute

September 09, 2024

Am divorțat de 2 ani. Am suferit pentru asta cu singurătate și dureri și am aruncat o mulțime de bani în căutarea ajutorului pentru că era greu să funcționez fără familia mea completă. L-am găsit pe doctorul Ilekhojie printr-un prieten comun și am luat legătura cu el. Mi-a arătat dovada cuiva care tocmai a obținut rezultate, iar prietena mea mi-a spus că ea a avut succes. Am încredere deplină în el pentru că spiritul meu mi-a dat semn că el este autentic. Mi-a cerut detalii și a făcut un ritual pentru a ne împăca din nou împreună. M-a rugat să aștept ca soțul meu să se întoarcă a treia zi și s-a întâmplat exact așa cum a spus el. Au trecut 4 luni și totul merge mai bine decât mi-am imaginat. Îți mulțumesc Dr. Ilekhojie pentru ajutor. De asemenea, puteți obține ajutor de la Dr Ilekhojie prin e-mailul său direct: gethelp05@gmail.com sau WhatsApp/Viber +2348147400259

Sonah Gume

Sonah Gume

September 06, 2024

Nu am crezut niciodată în vrăji sau magie până l-am întâlnit pe Dr. Ajayi pe care l-am contactat prin numărul lui: +2347084887094 pe WhatsApp, treceam printr-o perioadă tulbure în căsnicia mea pentru că soțul meu a spus că nu mai vrea nimic de-a face cu mine după 9. ani de căsnicie, îmi iubesc soțul, așa că căutam ajutor pentru a rezolva lucrurile în căsnicia mea în timp ce răsfoiam, am văzut unde un bărbat l-a recomandat pe dr. Ajayi pentru că l-a ajutat să-și vindece boala de SIDA printr-o vrajă, l-am contactat pe dr. Ajayi și i-am explicat, mi-a spus lucruri de făcut pentru a restabili pacea în casa mea după ce i-am urmat toate instrucțiunile, soțul meu s-a răzgândit și trăim fericiți și nu a mai menționat nimic despre divorț. Contactați Dr. Ajayi astăzi pentru orice problemă de relație sau aspect al vieții, el va găsi soluții la problema dumneavoastră. Număr Viber / WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

Andrada Giurgiuca

Andrada Giurgiuca

September 05, 2024

salut peeps. Am avut experiențe dure și oribile în relațiile mele anterioare și într-adevăr am așteptat până mi-am întâlnit soțul și după ce ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit și ne-am căsătorit. După doi ani de Uniune, s-a schimbat și a început să se poarte ciudat și în cele din urmă m-a părăsit pe mine și pe fiul nostru. Am făcut tot ce am putut ca să-l recuperez, dar totul a fost inutil. Am intrat în contact cu comentariile și cu ce spuneau toată lumea despre Dr Isikolo. L-am contactat și mi-a răspuns și mi-a oferit tot efortul și sprijinul său pentru ca căsătoria mea să funcționeze din nou. El a fost cel care mi-a făcut cunoscut că soțul meu mi-a fost luat de o altă femeie și a făcut o vrajă de reuniune de dragoste care ne-a reunit din nou și s-a întors acasă la mine și la băiatul meu. Într-adevăr, nimeni acolo nu a mințit despre doctorul Isikolo și despre faptele sale bune. Soțul meu s-a întors acasă la 48 de ore după ce a făcut lucrul așa cum i-a promis. Luați legătura cu el acum și fiți siguri că vă va ajuta. Va trebui să-i trimiteți un e-mail acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau să-i trimiteți un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

Loana Alin

Loana Alin

September 05, 2024

Coșmarul care durase aproape 2 ani s-a încheiat în sfârșit. Parcă ne-am îndrăgostit din nou! Amândoi am lăsat trecutul în urmă și încercăm să mergem înainte – și pentru prima dată după mult timp, viitorul pare mult mai luminos. Nu pot exprima în cuvinte cât de recunoscător îi sunt doctorului Ilekhojie! Este ca și cum am redescoperit în sfârșit acele lucruri unul despre celălalt care ne-au făcut să ne îndrăgostim în primul rând. Toate îngrijorările și stresul au dispărut pur și simplu. Îți mulțumesc Dr. Ilekhojie pentru că mi-ai salvat Căsnicia ruptă. Eu și soțul meu trăim din nou fericiți. Toate mulțumim lui Ilekhojie. Contactați-l pentru a vă restabili căsătoria E-mail: gethelp05@gmail.com Sunați sau Whatsapp +2348147400259

Loana Alin

Loana Alin

September 05, 2024

Coșmarul care durase aproape 2 ani s-a încheiat în sfârșit. Parcă ne-am îndrăgostit din nou! Amândoi am lăsat trecutul în urmă și încercăm să mergem înainte – și pentru prima dată după mult timp, viitorul pare mult mai luminos. Nu pot exprima în cuvinte cât de recunoscător îi sunt doctorului Ilekhojie! Este ca și cum am redescoperit în sfârșit acele lucruri unul despre celălalt care ne-au făcut să ne îndrăgostim în primul rând. Toate îngrijorările și stresul au dispărut pur și simplu. Îți mulțumesc Dr. Ilekhojie pentru că mi-ai salvat Căsnicia ruptă. Eu și soțul meu trăim din nou fericiți. Toate mulțumim lui Ilekhojie. Contactați-l pentru a vă restabili căsătoria E-mail: gethelp05@gmail.com Sunați sau Whatsapp +2348147400259

Loana

Loana

September 05, 2024

Coșmarul care durase aproape 2 ani s-a încheiat în sfârșit. Parcă ne-am îndrăgostit din nou! Amândoi am lăsat trecutul în urmă și încercăm să mergem înainte – și pentru prima dată după mult timp, viitorul pare mult mai luminos. Nu pot exprima în cuvinte cât de recunoscător îi sunt doctorului Ilekhojie! Este ca și cum am redescoperit în sfârșit acele lucruri unul despre celălalt care ne-au făcut să ne îndrăgostim în primul rând. Toate îngrijorările și stresul au dispărut pur și simplu. Îți mulțumesc Dr. Ilekhojie pentru că mi-ai salvat Căsnicia ruptă. Eu și soțul meu trăim din nou fericiți. Toate mulțumim lui Ilekhojie. Contactați-l pentru a vă restabili căsătoria E-mail: gethelp05@gmail.com Sunați sau Whatsapp +2348147400259

Loana

Loana

September 05, 2024

Coșmarul care durase aproape 2 ani s-a încheiat în sfârșit. Parcă ne-am îndrăgostit din nou! Amândoi am lăsat trecutul în urmă și încercăm să mergem înainte – și pentru prima dată după mult timp, viitorul pare mult mai luminos. Nu pot exprima în cuvinte cât de recunoscător îi sunt doctorului Ilekhojie! Este ca și cum am redescoperit în sfârșit acele lucruri unul despre celălalt care ne-au făcut să ne îndrăgostim în primul rând. Toate îngrijorările și stresul au dispărut pur și simplu. Îți mulțumesc Dr. Ilekhojie pentru că mi-ai salvat Căsnicia ruptă. Eu și soțul meu trăim din nou fericiți. Toate mulțumim lui Ilekhojie. Contactați-l pentru a vă restabili căsătoria E-mail: gethelp05@gmail.com Sunați sau Whatsapp +2348147400259

Corneliu Astafei

Corneliu Astafei

September 02, 2024

Mi-am pierdut căsnicia după 2 ani și a fost o experiență îngrozitoare pentru mine. Soția mea ne-a părăsit pe mine și pe fiul meu și totul s-a întâmplat dincolo de controlul meu și nu am știut niciodată că puțini oameni din jurul meu mi-au proiectat soția și au întors-o împotriva mea doar pentru că aleg să-mi construiesc familia și să mă concentrez mai mult pe ea. A trebuit să caut ajutor pentru că știu că nu am făcut nimic pentru ca căsătoria mea să se prăbușească. Dr Isikolo m-a ajutat și mi-au fost dezvăluite multe despre ceea ce s-a întâmplat. A făcut o vrajă pentru reuniunea de dragoste care ne-a legat pe soția mea și pe mine și întregul rău la făcut familia mea împotriva mea a fost dezvăluit. Sunt recunoscător că casa mea s-a întors mai fericit ca niciodată și toată aprecierea merge către doctorul Isikolo, deoarece într-adevăr mi-a rezolvat problemele imediat după 48 de ore.e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

Anca Damian

Anca Damian

August 29, 2024

Eram încă la facultate când mi-am cunoscut logodnicul. Ne-am întâlnit destul de mult timp și am conviețuit, iar relația noastră a fost aprobată de părinții noștri. Ne-am înțeles și totul a fost perfect. A călătorit pentru un antrenament și de atunci totul nu a mai devenit niciodată bun pentru noi. Se vedea cu o doamnă acolo și tinde să se fi angajat mult în ceea ce au împărtășit și m-a lăsat afară din imagine. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia problema, dar nimic nu a funcționat până nu am auzit despre doctorul Isikolo. L-am contactat și i-am explicat prin ce treceam și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut așa cum mi-a promis. Am respectat instrucțiunile pe care mi le-a dat și a rezolvat problema pe care o aveam cu logodnicul meu și acum s-a întors la mine și ne căsătorim peste o lună. Toate mulțumim doctorului Isikolo. Contactați-l acum dacă aveți nevoie de ajutor. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

Bertina Muller

Bertina Muller

August 29, 2024

Încercați să rămâneți însărcinată, nu vă mai faceți griji. Totul se întâmplă ca un miracol, cu ajutorul doctorului Ilekhojie, căruia prietenul meu mi l-a prezentat când aveam dureri, sufeream de mai multe probleme de avort spontan în încercarea de a concepe, el m-a examinat punându-mi câteva întrebări despre cum să știu ce mi-a cauzat. infertilitate și apoi mi-a spus ce să fac, dintre care i-am achiziționat plantele de sarcină pe care mi le-a trimis prin serviciul de livrare. Spre cea mai mare surpriză a mea, am rămas însărcinată în mai puțin de 40 de zile de utilizare a plantelor medicinale, așa cum mi-a spus el. Dr Ilekhiojie m-a făcut în sfârșit mamă după atâția ani de încercări cu eforturi irosite. Pentru orice femeie care i se pare greu să încerce să conceapă, încearcă să-și obțină ierburile, indiferent cât de dificil. Contactați-i adresa de e-mail: e-mail gethelp05@gmail.com sau WhatsApp/Telegram +2348147400259

Bertina Muller

Bertina Muller

August 28, 2024

Încercați să rămâneți însărcinată, nu vă mai faceți griji. Totul se întâmplă ca un miracol, cu ajutorul doctorului Ilekhojie, căruia prietenul meu mi l-a prezentat când aveam dureri, sufeream de mai multe probleme de avort spontan în încercarea de a concepe, el m-a examinat punându-mi câteva întrebări despre cum să știu ce mi-a cauzat. infertilitate și apoi mi-a spus ce să fac, dintre care i-am achiziționat plantele de sarcină pe care mi le-a trimis prin serviciul de livrare. Spre cea mai mare surpriză a mea, am rămas însărcinată în mai puțin de 40 de zile de utilizare a plantelor medicinale, așa cum mi-a spus el. Dr Ilekhiojie m-a făcut în sfârșit mamă după atâția ani de încercări cu eforturi irosite. Pentru orice femeie care i se pare greu să încerce să conceapă, încearcă să-și obțină ierburile, indiferent cât de dificil. Contactați-i adresa de e-mail: e-mail gethelp05@gmail.com sau WhatsApp/Telegram +2348147400259

Bertina Muller

Bertina Muller

August 28, 2024

Încercați să rămâneți însărcinată, nu vă mai faceți griji. Totul se întâmplă ca un miracol, cu ajutorul doctorului Ilekhojie, căruia prietenul meu mi l-a prezentat când aveam dureri, sufeream de mai multe probleme de avort spontan în încercarea de a concepe, el m-a examinat punându-mi câteva întrebări despre cum să știu ce mi-a cauzat. infertilitate și apoi mi-a spus ce să fac, dintre care i-am achiziționat plantele de sarcină pe care mi le-a trimis prin serviciul de livrare. Spre cea mai mare surpriză a mea, am rămas însărcinată în mai puțin de 40 de zile de utilizare a plantelor medicinale, așa cum mi-a spus el. Dr Ilekhiojie m-a făcut în sfârșit mamă după atâția ani de încercări cu eforturi irosite. Pentru orice femeie care i se pare greu să încerce să conceapă, încearcă să-și obțină ierburile, indiferent cât de dificil. Contactați-i adresa de e-mail: e-mail gethelp05@gmail.com sau WhatsApp/Telegram +2348147400259

Anna Bejan

Anna Bejan

August 26, 2024

Soțul meu, cu care mi-am construit viața timp de 23 de ani, mi-a lăsat pe mine și pe copii fără un cuvânt. Totul s-a prăbușit peste mine și am ajuns la cei dragi și nimeni nu m-a putut ajuta. A venit o vreme când a cerut divorțul chiar și când nu am avut probleme sau ne-am certat vreodată pentru ceva dezastruos. Dr Isikolo a venit în ajutorul meu și a rezolvat problema pe care o aveam cu bărbatul meu. Ne-a reunit din nou împreună și s-a întors acasă la noi. Într-adevăr, viața este misterioasă și nu m-am gândit niciodată că voi experimenta ceea ce am trecut, dar toate mulțumesc doctorului Isikolo care a lucrat pentru mine și m-a asigurat de rezultatele pozitive după 48 de ore, care într-adevăr s-au împlinit așa cum a promis. El vă poate rezolva problemele dacă îl contactați acum.Trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196 sau e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

Ingrid Elon

Ingrid Elon

August 25, 2024

Vreau să vorbesc despre cineva care a restabilit fericirea pe care am împărtășit-o cu soțul meu și este într-adevăr ceva pentru care sunt mereu recunoscător. Am fost neputincios și abătut aproape 2 ani când soțul meu m-a părăsit din cauza unor probleme maritale. Am făcut tot ce am putut pentru a-mi salva căsnicia și nimic nu a funcționat până când doctorul Ilekhojie mi-a venit în ajutor. Ne-a împăcat și dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cu bărbatul meu au fost restabilite. Știu că sună ciudat dacă într-adevăr poate ajuta pe cineva, dar este 100% garantat că nu te va dezamăgi atunci când te asigură că vei avea rezultatele dorite după 3 zile. El te poate ajuta și pe tine dacă ești dispus să-i oferi șansa să facă acest lucru. Trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

Ingrid Elon

Ingrid Elon

August 25, 2024

Vreau să vorbesc despre cineva care a restabilit fericirea pe care am împărtășit-o cu soțul meu și este într-adevăr ceva pentru care sunt mereu recunoscător. Am fost neputincios și abătut aproape 2 ani când soțul meu m-a părăsit din cauza unor probleme maritale. Am făcut tot ce am putut pentru a-mi salva căsnicia și nimic nu a funcționat până când doctorul Ilekhojie mi-a venit în ajutor. Ne-a împăcat și dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cu bărbatul meu au fost restabilite. Știu că sună ciudat dacă într-adevăr poate ajuta pe cineva, dar este 100% garantat că nu te va dezamăgi atunci când te asigură că vei avea rezultatele dorite după 3 zile. El te poate ajuta și pe tine dacă ești dispus să-i oferi șansa să facă acest lucru. Trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

Ingrid Elon

Ingrid Elon

August 25, 2024

Vreau să vorbesc despre cineva care a restabilit fericirea pe care am împărtășit-o cu soțul meu și este într-adevăr ceva pentru care sunt mereu recunoscător. Am fost neputincios și abătut aproape 2 ani când soțul meu m-a părăsit din cauza unor probleme maritale. Am făcut tot ce am putut pentru a-mi salva căsnicia și nimic nu a funcționat până când doctorul Ilekhojie mi-a venit în ajutor. Ne-a împăcat și dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cu bărbatul meu au fost restabilite. Știu că sună ciudat dacă într-adevăr poate ajuta pe cineva, dar este 100% garantat că nu te va dezamăgi atunci când te asigură că vei avea rezultatele dorite după 3 zile. El te poate ajuta și pe tine dacă ești dispus să-i oferi șansa să facă acest lucru. Trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

Ingrid Elon

Ingrid Elon

August 25, 2024

Vreau să vorbesc despre cineva care a restabilit fericirea pe care am împărtășit-o cu soțul meu și este într-adevăr ceva pentru care sunt mereu recunoscător. Am fost neputincios și abătut aproape 2 ani când soțul meu m-a părăsit din cauza unor probleme maritale. Am făcut tot ce am putut pentru a-mi salva căsnicia și nimic nu a funcționat până când doctorul Ilekhojie mi-a venit în ajutor. Ne-a împăcat și dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cu bărbatul meu au fost restabilite. Știu că sună ciudat dacă într-adevăr poate ajuta pe cineva, dar este 100% garantat că nu te va dezamăgi atunci când te asigură că vei avea rezultatele dorite după 3 zile. El te poate ajuta și pe tine dacă ești dispus să-i oferi șansa să facă acest lucru. Trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

Ingrid Elon

Ingrid Elon

August 25, 2024

Vreau să vorbesc despre cineva care a restabilit fericirea pe care am împărtășit-o cu soțul meu și este într-adevăr ceva pentru care sunt mereu recunoscător. Am fost neputincios și abătut aproape 2 ani când soțul meu m-a părăsit din cauza unor probleme maritale. Am făcut tot ce am putut pentru a-mi salva căsnicia și nimic nu a funcționat până când doctorul Ilekhojie mi-a venit în ajutor. Ne-a împăcat și dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cu bărbatul meu au fost restabilite. Știu că sună ciudat dacă într-adevăr poate ajuta pe cineva, dar este 100% garantat că nu te va dezamăgi atunci când te asigură că vei avea rezultatele dorite după 3 zile. El te poate ajuta și pe tine dacă ești dispus să-i oferi șansa să facă acest lucru. Trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

Ingrid Elon

Ingrid Elon

August 25, 2024

Vreau să vorbesc despre cineva care a restabilit fericirea pe care am împărtășit-o cu soțul meu și este într-adevăr ceva pentru care sunt mereu recunoscător. Am fost neputincios și abătut aproape 2 ani când soțul meu m-a părăsit din cauza unor probleme maritale. Am făcut tot ce am putut pentru a-mi salva căsnicia și nimic nu a funcționat până când doctorul Ilekhojie mi-a venit în ajutor. Ne-a împăcat și dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cu bărbatul meu au fost restabilite. Știu că sună ciudat dacă într-adevăr poate ajuta pe cineva, dar este 100% garantat că nu te va dezamăgi atunci când te asigură că vei avea rezultatele dorite după 3 zile. El te poate ajuta și pe tine dacă ești dispus să-i oferi șansa să facă acest lucru. Trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

Ingrid Elon

Ingrid Elon

August 25, 2024

Vreau să vorbesc despre cineva care a restabilit fericirea pe care am împărtășit-o cu soțul meu și este într-adevăr ceva pentru care sunt mereu recunoscător. Am fost neputincios și abătut aproape 2 ani când soțul meu m-a părăsit din cauza unor probleme maritale. Am făcut tot ce am putut pentru a-mi salva căsnicia și nimic nu a funcționat până când doctorul Ilekhojie mi-a venit în ajutor. Ne-a împăcat și dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cu bărbatul meu au fost restabilite. Știu că sună ciudat dacă într-adevăr poate ajuta pe cineva, dar este 100% garantat că nu te va dezamăgi atunci când te asigură că vei avea rezultatele dorite după 3 zile. El te poate ajuta și pe tine dacă ești dispus să-i oferi șansa să facă acest lucru. Trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

Andrada Giurgiuca

Andrada Giurgiuca

August 23, 2024

salut peeps. Am avut experiențe dure și oribile în relațiile mele anterioare și într-adevăr am așteptat până mi-am întâlnit soțul și după ce ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit și ne-am căsătorit. După doi ani de Uniune, s-a schimbat și a început să se poarte ciudat și în cele din urmă m-a părăsit pe mine și pe fiul nostru. Am făcut tot ce am putut să-l aduc înapoi, dar totul a fost inutil. Am intrat în contact cu comentariile și cu ce spuneau toată lumea despre Dr Isikolo. L-am contactat și mi-a răspuns și mi-a oferit tot efortul și sprijinul său pentru ca căsătoria mea să funcționeze din nou. El a fost cel care mi-a făcut cunoscut că soțul meu mi-a fost luat de o altă femeie și a făcut o vrajă de reuniune de dragoste care ne-a reunit din nou și s-a întors acasă la mine și la băiatul meu. Într-adevăr, nimeni acolo nu a mințit despre doctorul Isikolo și despre faptele sale bune. Soțul meu s-a întors acasă la 48 de ore după ce a făcut lucrul așa cum i-a promis. Luați legătura cu el acum și fiți siguri că vă va ajuta. Va trebui să-i trimiteți un e-mail acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau să-i trimiteți un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

Andrada Giurgiuca

Andrada Giurgiuca

August 23, 2024

salut peeps. Am avut experiențe dure și oribile în relațiile mele anterioare și într-adevăr am așteptat până mi-am întâlnit soțul și după ce ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit și ne-am căsătorit. După doi ani de Uniune, s-a schimbat și a început să se poarte ciudat și în cele din urmă m-a părăsit pe mine și pe fiul nostru. Am făcut tot ce am putut să-l aduc înapoi, dar totul a fost inutil. Am intrat în contact cu comentariile și cu ce spuneau toată lumea despre Dr Isikolo. L-am contactat și mi-a răspuns și mi-a oferit tot efortul și sprijinul său pentru ca căsătoria mea să funcționeze din nou. El a fost cel care mi-a făcut cunoscut că soțul meu mi-a fost luat de o altă femeie și a făcut o vrajă de reuniune de dragoste care ne-a reunit din nou și s-a întors acasă la mine și la băiatul meu. Într-adevăr, nimeni acolo nu a mințit despre doctorul Isikolo și despre faptele sale bune. Soțul meu s-a întors acasă la 48 de ore după ce a făcut lucrul așa cum i-a promis. Luați legătura cu el acum și fiți siguri că vă va ajuta. Va trebui să-i trimiteți un e-mail acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau să-i trimiteți un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

Andrada Giurgiuca

Andrada Giurgiuca

August 23, 2024

salut peeps. Am avut experiențe dure și oribile în relațiile mele anterioare și într-adevăr am așteptat până mi-am întâlnit soțul și după ce ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit și ne-am căsătorit. După doi ani de Uniune, s-a schimbat și a început să se poarte ciudat și în cele din urmă m-a părăsit pe mine și pe fiul nostru. Am făcut tot ce am putut să-l aduc înapoi, dar totul a fost inutil. Am intrat în contact cu comentariile și cu ce spuneau toată lumea despre Dr Isikolo. L-am contactat și mi-a răspuns și mi-a oferit tot efortul și sprijinul său pentru ca căsătoria mea să funcționeze din nou. El a fost cel care mi-a făcut cunoscut că soțul meu mi-a fost luat de o altă femeie și a făcut o vrajă de reuniune de dragoste care ne-a reunit din nou și s-a întors acasă la mine și la băiatul meu. Într-adevăr, nimeni acolo nu a mințit despre doctorul Isikolo și despre faptele sale bune. Soțul meu s-a întors acasă la 48 de ore după ce a făcut lucrul așa cum i-a promis. Luați legătura cu el acum și fiți siguri că vă va ajuta. Va trebui să-i trimiteți un e-mail acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau să-i trimiteți un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

Andrada Giurgiuca

Andrada Giurgiuca

August 23, 2024

salut peeps. Am avut experiențe dure și oribile în relațiile mele anterioare și într-adevăr am așteptat până mi-am întâlnit soțul și după ce ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit și ne-am căsătorit. După doi ani de Uniune, s-a schimbat și a început să se poarte ciudat și în cele din urmă m-a părăsit pe mine și pe fiul nostru. Am făcut tot ce am putut să-l aduc înapoi, dar totul a fost inutil. Am intrat în contact cu comentariile și cu ce spuneau toată lumea despre Dr Isikolo. L-am contactat și mi-a răspuns și mi-a oferit tot efortul și sprijinul său pentru ca căsătoria mea să funcționeze din nou. El a fost cel care mi-a făcut cunoscut că soțul meu mi-a fost luat de o altă femeie și a făcut o vrajă de reuniune de dragoste care ne-a reunit din nou și s-a întors acasă la mine și la băiatul meu. Într-adevăr, nimeni acolo nu a mințit despre doctorul Isikolo și despre faptele sale bune. Soțul meu s-a întors acasă la 48 de ore după ce a făcut lucrul așa cum i-a promis. Luați legătura cu el acum și fiți siguri că vă va ajuta. Va trebui să-i trimiteți un e-mail acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau să-i trimiteți un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

Tracy

Tracy

August 20, 2024

Numele meu este Lydia Andrea. Când soțul meu m-a părăsit, am fost traumatizată și cu inima frântă și nu m-am putut aduna luni de zile. Am făcut tot ce am putut pentru a-l recupera, dar fără rezultat. Am plecat în alt oraș, sperând să o iau de la capăt. Am intrat în contact cu un alt bărbat cu care am încercat tot posibilul să fiu, dar nu am reușit pentru că nu l-am putut iubi. Știam că încă iubesc și îmi doresc bărbatul înapoi. Așa că am început să caut ajutor și atunci l-am găsit pe DR GIDEON din diferite puncte de vedere, am citit despre el. Am vorbit și l-am făcut să înțeleagă tot ce trebuia să știu și am crezut în el și am urmat procedurile. A lucrat pentru mine și a restabilit dragostea și conexiunea dintre mine și bărbatul meu și după 48 de ore, așa cum a promis, bărbatul meu m-a căutat și am vorbit și a coborât să mă vadă unde eram și am inventat lucrurile și am devenit fericit. noi împreună. DR GIDEON este de încredere și te poate ajuta și pe tine dacă îl contactezi pentru orice. WhatsApp-i la +2347042191323
E-mail: drgideon611@gmail.com

Oliver

Oliver

August 20, 2024

Viața nu a fost ușoară cu mine după ce căsnicia mea a fost ruptă când soțul meu a plecat la divorț, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că l-a folosit pe DR GIDEON care este ca un Dumnezeu pe Pământ pentru a-mi restabili căsnicia ruptă cu vraja lui puternică. Am suferit de depresie timp de 11 luni, dar astăzi sunt atât de fericit că l-am cunoscut pe DR GIDEON pentru că vraja lui m-a făcut să cred că vrăjile de adevăr sunt reale și funcționează. Am urmat toate instrucțiunile pe care mi le-a dat DR GIDEON pentru că a promis că mă va face fericit și mândru și cu adevărat, toate acestea s-au întâmplat și soțul meu s-a întors la mine cu genunchii la pământ, cerându-mi iertare în câteva zile după ce m-am conectat cu el și acum suntem perfect legați din nou pe viață. Pot să spun cu îndrăzneală tuturor celor de acolo că vrăjile DR GIDEON sunt într-adevăr cele mai bune și mai puternice. Îi sunt pentru totdeauna recunoscător până la sfârșitul timpurilor. Deci îl poți conecta WhatsApp +2347042191323
E-mail: drgideon611@gmail.com

Antoine Cristea

Antoine Cristea

August 19, 2024

Aproape că mi-am pierdut căsnicia când am văzut-o pe soția mea transformându-se într-o străină totală și părăsind copiii și pe mine. Eram atât de furioasă știind că făcusem tot posibilul pentru a mă asigura că îmi susțin căsnicia ca tată și soț. Luptele teribile pe care le-am avut m-au traumatizat și nu puteam funcționa corect ca bărbat. Am continuat să încerc să aflu ce a făcut-o să facă ceea ce a făcut, ceea ce m-a făcut să contactez Dr. Isikolo. Am fost surprins să am aflat că era sub o manipulare uriașă din partea unui bărbat care a vrut să-mi strice căsnicia cu ea și să o ia de lângă mine. Dr. Isikolo a trebuit să intervină și să remedieze problema, asigurându-se astfel că a fost salvată de ghearele farmecului magic întunecat pe care l-au folosit asupra ei. Știind că am reușit să-mi adun din nou familia cu ajutorul doctorului Isikolo îmi dă bucurie și îi sunt pentru totdeauna recunoscător. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

Antoine Cristea

Antoine Cristea

August 19, 2024

Aproape că mi-am pierdut căsnicia când am văzut-o pe soția mea transformându-se într-o străină totală și părăsind copiii și pe mine. Eram atât de furioasă știind că făcusem tot posibilul pentru a mă asigura că îmi susțin căsnicia ca tată și soț. Luptele teribile pe care le-am avut m-au traumatizat și nu puteam funcționa corect ca bărbat. Am continuat să încerc să aflu ce a făcut-o să facă ceea ce a făcut, ceea ce m-a făcut să contactez Dr. Isikolo. Am fost surprins să am aflat că era sub o manipulare uriașă din partea unui bărbat care a vrut să-mi strice căsnicia cu ea și să o ia de lângă mine. Dr. Isikolo a trebuit să intervină și să remedieze problema, asigurându-se astfel că a fost salvată de ghearele farmecului magic întunecat pe care l-au folosit asupra ei. Știind că am reușit să-mi adun din nou familia cu ajutorul doctorului Isikolo îmi dă bucurie și îi sunt pentru totdeauna recunoscător. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

Angie Fulkrug

Angie Fulkrug

August 17, 2024

Omul divin numit Dr Ilekhojie despre care toată lumea vorbește pe internet m-a ajutat și cu ritualul său de reconciliere. Mi-a restabilit relația ruptă și mi-a adus fostul înapoi la mine. Am rămas cu o ruptură după ce iubitul meu s-a despărțit de mine, dar după ce am văzut online despre Dr. Ilekhojie, am fost foarte încântat să-l contactez. Mi-a spus ce trebuie să fac și a îndeplinit ritualul de reconciliere, iar în 48 de ore, Andy a sunat și a început să-și ceară iertare. Vreau să-l apreciez pe doctorul Ilekhojie pentru marele său ajutor. Contactați-l prin e-mailul său: (gethelp05@gmail.com) sau telefon/Whatsapp +2348147400259
Angie Fulkrug

Angie Fulkrug

August 17, 2024

Omul divin numit Dr Ilekhojie despre care toată lumea vorbește pe internet m-a ajutat și cu ritualul său de reconciliere. Mi-a restabilit relația ruptă și mi-a adus fostul înapoi la mine. Am rămas cu o ruptură după ce iubitul meu s-a despărțit de mine, dar după ce am văzut online despre Dr. Ilekhojie, am fost foarte încântat să-l contactez. Mi-a spus ce trebuie să fac și a îndeplinit ritualul de reconciliere, iar în 48 de ore, Andy a sunat și a început să-și ceară iertare. Vreau să-l apreciez pe doctorul Ilekhojie pentru marele său ajutor. Contactați-l prin e-mailul său: (gethelp05@gmail.com) sau telefon/Whatsapp +2348147400259

Angie Fulkrug

Angie Fulkrug

August 17, 2024

Omul divin numit Dr Ilekhojie despre care toată lumea vorbește pe internet m-a ajutat și cu ritualul său de reconciliere. Mi-a restabilit relația ruptă și mi-a adus fostul înapoi la mine. Am rămas cu o ruptură după ce iubitul meu s-a despărțit de mine, dar după ce am văzut online despre Dr. Ilekhojie, am fost foarte încântat să-l contactez. Mi-a spus ce trebuie să fac și a îndeplinit ritualul de reconciliere, iar în 48 de ore, Andy a sunat și a început să-și ceară iertare. Vreau să-l apreciez pe doctorul Ilekhojie pentru marele său ajutor. Contactați-l prin e-mailul său: (gethelp05@gmail.com) sau telefon/Whatsapp +2348147400259

Angie Fulkrug

Angie Fulkrug

August 17, 2024

Omul divin numit Dr Ilekhojie despre care toată lumea vorbește pe internet m-a ajutat și cu ritualul său de reconciliere. Mi-a restabilit relația ruptă și mi-a adus fostul înapoi la mine. Am rămas cu o ruptură după ce iubitul meu s-a despărțit de mine, dar după ce am văzut online despre Dr. Ilekhojie, am fost foarte încântat să-l contactez. Mi-a spus ce trebuie să fac și a îndeplinit ritualul de reconciliere, iar în 48 de ore, Andy a sunat și a început să-și ceară iertare. Vreau să-l apreciez pe doctorul Ilekhojie pentru marele său ajutor. Contactați-l prin e-mailul său: (gethelp05@gmail.com) sau telefon/Whatsapp +2348147400259

Angie Fulkrug

Angie Fulkrug

August 17, 2024

Omul divin numit Dr Ilekhojie despre care toată lumea vorbește pe internet m-a ajutat și cu ritualul său de reconciliere. Mi-a restabilit relația ruptă și mi-a adus fostul înapoi la mine. Am rămas cu o ruptură după ce iubitul meu s-a despărțit de mine, dar după ce am văzut online despre Dr. Ilekhojie, am fost foarte încântat să-l contactez. Mi-a spus ce trebuie să fac și a îndeplinit ritualul de reconciliere, iar în 48 de ore, Andy a sunat și a început să-și ceară iertare. Vreau să-l apreciez pe doctorul Ilekhojie pentru marele său ajutor. Contactați-l prin e-mailul său: (gethelp05@gmail.com) sau telefon/Whatsapp +2348147400259

Angie Fulkrug

Angie Fulkrug

August 17, 2024

Omul divin numit Dr Ilekhojie despre care toată lumea vorbește pe internet m-a ajutat și cu ritualul său de reconciliere. Mi-a restabilit relația ruptă și mi-a adus fostul înapoi la mine. Am rămas cu o ruptură după ce iubitul meu s-a despărțit de mine, dar după ce am văzut online despre Dr. Ilekhojie, am fost foarte încântat să-l contactez. Mi-a spus ce trebuie să fac și a îndeplinit ritualul de reconciliere, iar în 48 de ore, Andy a sunat și a început să-și ceară iertare. Vreau să-l apreciez pe doctorul Ilekhojie pentru marele său ajutor. Contactați-l prin e-mailul său: (gethelp05@gmail.com) sau telefon/Whatsapp +2348147400259

Angie Fulkrug

Angie Fulkrug

August 17, 2024

Omul divin numit Dr Ilekhojie despre care toată lumea vorbește pe internet m-a ajutat și cu ritualul său de reconciliere. Mi-a restabilit relația ruptă și mi-a adus fostul înapoi la mine. Am rămas cu o ruptură după ce iubitul meu s-a despărțit de mine, dar după ce am văzut online despre Dr. Ilekhojie, am fost foarte încântat să-l contactez. Mi-a spus ce trebuie să fac și a îndeplinit ritualul de reconciliere, iar în 48 de ore, Andy a sunat și a început să-și ceară iertare. Vreau să-l apreciez pe doctorul Ilekhojie pentru marele său ajutor. Contactați-l prin e-mailul său: (gethelp05@gmail.com) sau telefon/Whatsapp +2348147400259

Angie Fulkrug

Angie Fulkrug

August 17, 2024

Omul divin numit Dr Ilekhojie despre care toată lumea vorbește pe internet m-a ajutat și cu ritualul său de reconciliere. Mi-a restabilit relația ruptă și mi-a adus fostul înapoi la mine. Am rămas cu o ruptură după ce iubitul meu s-a despărțit de mine, dar după ce am văzut online despre Dr. Ilekhojie, am fost foarte încântat să-l contactez. Mi-a spus ce trebuie să fac și a îndeplinit ritualul de reconciliere, iar în 48 de ore, Andy a sunat și a început să-și ceară iertare. Vreau să-l apreciez pe doctorul Ilekhojie pentru marele său ajutor. Contactați-l prin e-mailul său: (gethelp05@gmail.com) sau telefon/Whatsapp +2348147400259

Angie Fulkrug

Angie Fulkrug

August 17, 2024

Omul divin numit Dr Ilekhojie despre care toată lumea vorbește pe internet m-a ajutat și cu ritualul său de reconciliere. Mi-a restabilit relația ruptă și mi-a adus fostul înapoi la mine. Am rămas cu o ruptură după ce iubitul meu s-a despărțit de mine, dar după ce am văzut online despre Dr. Ilekhojie, am fost foarte încântat să-l contactez. Mi-a spus ce trebuie să fac și a îndeplinit ritualul de reconciliere, iar în 48 de ore, Andy a sunat și a început să-și ceară iertare. Vreau să-l apreciez pe doctorul Ilekhojie pentru marele său ajutor. Contactați-l prin e-mailul său: (gethelp05@gmail.com) sau telefon/Whatsapp +2348147400259

Ferdinand Cozmâncă

Ferdinand Cozmâncă

August 15, 2024

Criza conjugală prin care treceam a ajuns și s-a terminat când s-a implicat doctorul Isikolo. La fel ca toate celelalte cupluri de acolo, am avut diferențele noastre și mă asigur că am făcut tot posibilul să o conduc corect, să o îngrijesc pe ea și pe copiii mei și, de asemenea, să îi protejez. Am făcut amândoi sacrificii pentru a ne asigura că supraviețuim uniunii până când ea a început să se comporte și a avut în mod deliberat atâtea lupte cu mine. Casa a devenit neplăcută pentru toți ceilalți, inclusiv pentru copiii mei. A fost manipulată de o prietenă care a divorțat și a vrut să-mi strice și căsnicia. A trebuit să-l contactez pe Dr. Isikolo și el a răspuns și a făcut tot posibilul pentru a pune capăt problemelor.El a restabilit dragostea și conexiunea dintre noi și pot să-mi dau seama acum că orice iluzie în care se afla soția mea a luat-o și acum este o femeie mai bună. Rezultatul a ceea ce a făcut Dr. Isikolo pentru mine, care sa manifestat după două zile, a fost ceea ce m-a uimit. Eu și familia mea rămânem recunoscători.Fac un apel către oricine are nevoie de ajutor pentru a-și rezolva relațiile și problemele conjugale să contacteze Dr. Isikolo, deoarece soluția este sigură. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

Lilly Morata

Lilly Morata

August 14, 2024

Omul tău a spus brusc că vrea să divorțeze și că vrei să mergi când mai există dragoste în familie? Atunci nu mai căuta pentru că Dr. Ajayi marele vrăjitor este cel potrivit pentru tine. De profesie, sunt bancher, când căsnicia mea de 7 ani s-a prăbușit, asta mi-a frânt inima și chiar mi-a afectat munca pentru că mă gândeam mereu și nu mă concentram. Îmi iubesc cu adevărat soțul, așa că caut modalități pe care să le pot recupera după ce am trăit separat timp de aproximativ 5 luni. Am dat peste mărturia unui bărbat care a spus că a reușit să obțină o promovare cu ajutorul marelui vrăjitor Dr. Ajayi, așa că i-am luat legătura și l-am contactat, i-am explicat problemele de căsătorie și el m-a asigurat că lucrurile vor avea loc. devine mai bine pentru mine, dar mi-a spus câteva lucruri care trebuie făcute pentru a-mi atinge scopul, i-am urmat instrucțiunile și astăzi trăiesc din nou fericit cu soțul meu, este un om minunat și binecuvântat de zeii săi. Contactați Dr. Ajayi pentru orice problemă de viață pe numărul său Viber sau WhatsApp +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com nu veți regreta că l-ați întâlnit.

Lilly Morata

Lilly Morata

August 14, 2024

Omul tău a spus brusc că vrea să divorțeze și că vrei să mergi când mai există dragoste în familie? Atunci nu mai căuta pentru că Dr. Ajayi marele vrăjitor este cel potrivit pentru tine. De profesie, sunt bancher, când căsnicia mea de 7 ani s-a prăbușit, asta mi-a frânt inima și chiar mi-a afectat munca pentru că mă gândeam mereu și nu mă concentram. Îmi iubesc cu adevărat soțul, așa că caut modalități pe care să le pot recupera după ce am trăit separat timp de aproximativ 5 luni. Am dat peste mărturia unui bărbat care a spus că a reușit să obțină o promovare cu ajutorul marelui vrăjitor Dr. Ajayi, așa că i-am luat legătura și l-am contactat, i-am explicat problemele de căsătorie și el m-a asigurat că lucrurile vor avea loc. devine mai bine pentru mine, dar mi-a spus câteva lucruri care trebuie făcute pentru a-mi atinge scopul, i-am urmat instrucțiunile și astăzi trăiesc din nou fericit cu soțul meu, este un om minunat și binecuvântat de zeii săi. Contactați Dr. Ajayi pentru orice problemă de viață pe numărul său Viber sau WhatsApp +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com nu veți regreta că l-ați întâlnit.

Mathias Jorgensen

Mathias Jorgensen

August 14, 2024

DR WALE CEL MAI BUN VRAJIT CONTACTATI-L PE WHATSAPP
+2347054019402 SAU EMAIL: drwalespellhome@gmail.com

Vraja de IUBIRE URGENTĂ EFICIENTĂ PENTRU A-ȚI PRIMI RAPID FOCUL ȘI A SALVA CĂSĂTORIA!
Îmi pare rău că am pus asta pe net, dar am și eu. Îi voi fi mereu îndatorată lui DR WALE pentru că mi-a reparat căsnicia ruptă după ce soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie timp de doi ani întregi. Nu am crezut niciodată în bunătate până când prietenul meu mi-a făcut cunoștință cu DR WALE. La început, am fost sceptic față de el pentru că am auzit multe despre lansatoare de genuri false, dar mi-am lăsat îndoielile în urmă pentru că eram disperată să-mi aduc soțul înapoi și am făcut conform ce mi-a cerut el să fac. Acum, soțul meu s-a întors, după câteva săptămâni, DR WALE a făcut vraja de dragoste pentru mine. Trăiesc din nou fericit alături de soțul meu după doi ani de căsnicie ruptă și nu mă voi odihni până nu va fi cunoscut lumii. De asemenea, este specializată în tipuri de loterie, tipuri de promovare, E.T.C. Conectați-vă cu DR Wale acum pe WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 SAU
E-mail: drwalespellhome@gmail.com

Mariella Beilish

Mariella Beilish

August 14, 2024

Aveam probleme în căsnicia mea, deoarece soțul meu de 10 ani vrea să divorțeze pentru că era atras de femeile mai tinere, dar l-am putut convinge să anuleze divorțul și să lucreze la căsătoria noastră cu ajutorul unui om divin numit Dr Ilekhojie și acum trăim în pace și armonie. Dacă te confrunți cu orice fel de problemă în relația ta, căsătorie sau ai probleme în viață, Dr Ilekhojie este omul potrivit care să te ajute să contactezi WhatsApp / Viber :+2348147400259 Sunt o mărturie vie a lucrărilor sale

Mariella Beilish

Mariella Beilish

August 14, 2024

Aveam probleme în căsnicia mea, deoarece soțul meu de 10 ani vrea să divorțeze pentru că era atras de femeile mai tinere, dar l-am putut convinge să anuleze divorțul și să lucreze la căsătoria noastră cu ajutorul unui om divin numit Dr Ilekhojie și acum trăim în pace și armonie. Dacă te confrunți cu orice fel de problemă în relația ta, căsătorie sau ai probleme în viață, Dr Ilekhojie este omul potrivit care să te ajute să contactezi WhatsApp / Viber :+2348147400259 Sunt o mărturie vie a lucrărilor sale

Mariella Beilish

Mariella Beilish

August 14, 2024

Aveam probleme în căsnicia mea, deoarece soțul meu de 10 ani vrea să divorțeze pentru că era atras de femeile mai tinere, dar l-am putut convinge să anuleze divorțul și să lucreze la căsătoria noastră cu ajutorul unui om divin numit Dr Ilekhojie și acum trăim în pace și armonie. Dacă te confrunți cu orice fel de problemă în relația ta, căsătorie sau ai probleme în viață, Dr Ilekhojie este omul potrivit care să te ajute să contactezi WhatsApp / Viber :+2348147400259 Sunt o mărturie vie a lucrărilor sale

Mariella Beilish

Mariella Beilish

August 14, 2024

Aveam probleme în căsnicia mea, deoarece soțul meu de 10 ani vrea să divorțeze pentru că era atras de femeile mai tinere, dar l-am putut convinge să anuleze divorțul și să lucreze la căsătoria noastră cu ajutorul unui om divin numit Dr Ilekhojie și acum trăim în pace și armonie. Dacă te confrunți cu orice fel de problemă în relația ta, căsătorie sau ai probleme în viață, Dr Ilekhojie este omul potrivit care să te ajute să contactezi WhatsApp / Viber :+2348147400259 Sunt o mărturie vie a lucrărilor sale

Mathias Jorgensen

Mathias Jorgensen

August 14, 2024

DR WALE CEL MAI BUN VRAJIT CONTACTATI-L PE WHATSAPP
+2347054019402 SAU EMAIL: drwalespellhome@gmail.com

Vraja de IUBIRE URGENTĂ EFICIENTĂ PENTRU A-ȚI PRIMI RAPID FOCUL ȘI A SALVA CĂSĂTORIA!
Îmi pare rău că am pus asta pe net, dar am și eu. Îi voi fi mereu îndatorată lui DR WALE pentru că mi-a reparat căsnicia ruptă după ce soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie timp de doi ani întregi. Nu am crezut niciodată în bunătate până când prietenul meu mi-a făcut cunoștință cu DR WALE. La început, am fost sceptic față de el pentru că am auzit multe despre lansatoare de genuri false, dar mi-am lăsat îndoielile în urmă pentru că eram disperată să-mi aduc soțul înapoi și am făcut conform ce mi-a cerut el să fac. Acum, soțul meu s-a întors, după câteva săptămâni, DR WALE a făcut vraja de dragoste pentru mine. Trăiesc din nou fericit alături de soțul meu după doi ani de căsnicie ruptă și nu mă voi odihni până nu va fi cunoscut lumii. De asemenea, este specializată în tipuri de loterie, tipuri de promovare, E.T.C. Conectați-vă cu DR Wale acum pe WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 SAU
E-mail: drwalespellhome@gmail.com

Mariella Beilish

Mariella Beilish

August 14, 2024

Aveam probleme în căsnicia mea, deoarece soțul meu de 10 ani vrea să divorțeze pentru că era atras de femeile mai tinere, dar l-am putut convinge să anuleze divorțul și să lucreze la căsătoria noastră cu ajutorul unui om divin numit Dr Ilekhojie și acum trăim în pace și armonie. Dacă te confrunți cu orice fel de problemă în relația ta, căsătorie sau ai probleme în viață, Dr Ilekhojie este omul potrivit care să te ajute să contactezi WhatsApp / Viber :+2348147400259 Sunt o mărturie vie a lucrărilor sale

Mathias Jorgensen

Mathias Jorgensen

August 14, 2024

DR WALE CEL MAI BUN VRAJIT CONTACTATI-L PE WHATSAPP
+2347054019402 SAU EMAIL: drwalespellhome@gmail.com

Vraja de IUBIRE URGENTĂ EFICIENTĂ PENTRU A-ȚI PRIMI RAPID FOCUL ȘI A SALVA CĂSĂTORIA!
Îmi pare rău că am pus asta pe net, dar am și eu. Îi voi fi mereu îndatorată lui DR WALE pentru că mi-a reparat căsnicia ruptă după ce soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie timp de doi ani întregi. Nu am crezut niciodată în bunătate până când prietenul meu mi-a făcut cunoștință cu DR WALE. La început, am fost sceptic față de el pentru că am auzit multe despre lansatoare de genuri false, dar mi-am lăsat îndoielile în urmă pentru că eram disperată să-mi aduc soțul înapoi și am făcut conform ce mi-a cerut el să fac. Acum, soțul meu s-a întors, după câteva săptămâni, DR WALE a făcut vraja de dragoste pentru mine. Trăiesc din nou fericit alături de soțul meu după doi ani de căsnicie ruptă și nu mă voi odihni până nu va fi cunoscut lumii. De asemenea, este specializată în tipuri de loterie, tipuri de promovare, E.T.C. Conectați-vă cu DR Wale acum pe WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 SAU
E-mail: drwalespellhome@gmail.com

Mariella Beilish

Mariella Beilish

August 14, 2024

Aveam probleme în căsnicia mea, deoarece soțul meu de 10 ani vrea să divorțeze pentru că era atras de femeile mai tinere, dar l-am putut convinge să anuleze divorțul și să lucreze la căsătoria noastră cu ajutorul unui om divin numit Dr Ilekhojie și acum trăim în pace și armonie. Dacă te confrunți cu orice fel de problemă în relația ta, căsătorie sau ai probleme în viață, Dr Ilekhojie este omul potrivit care să te ajute să contactezi WhatsApp / Viber :+2348147400259 Sunt o mărturie vie a lucrărilor sale

Mariella Beilish

Mariella Beilish

August 14, 2024

Aveam probleme în căsnicia mea, deoarece soțul meu de 10 ani vrea să divorțeze pentru că era atras de femeile mai tinere, dar l-am putut convinge să anuleze divorțul și să lucreze la căsătoria noastră cu ajutorul unui om divin numit Dr Ilekhojie și acum trăim în pace și armonie. Dacă te confrunți cu orice fel de problemă în relația ta, căsătorie sau ai probleme în viață, Dr Ilekhojie este omul potrivit care să te ajute să contactezi WhatsApp / Viber :+2348147400259 Sunt o mărturie vie a lucrărilor sale

Mariella Beilish

Mariella Beilish

August 14, 2024

Aveam probleme în căsnicia mea, deoarece soțul meu de 10 ani vrea să divorțeze pentru că era atras de femeile mai tinere, dar l-am putut convinge să anuleze divorțul și să lucreze la căsătoria noastră cu ajutorul unui om divin numit Dr Ilekhojie și acum trăim în pace și armonie. Dacă te confrunți cu orice fel de problemă în relația ta, căsătorie sau ai probleme în viață, Dr Ilekhojie este omul potrivit care să te ajute să contactezi WhatsApp / Viber :+2348147400259 Sunt o mărturie vie a lucrărilor sale

Loredana Cozmâncă

Loredana Cozmâncă

August 12, 2024

Nu am știut niciodată că-mi pot aduce logodnicul înapoi până când l-am contactat pe doctorul Isikolo care m-a ajutat. Am avut o neînțelegere teribilă cu bărbatul meu și am mers pe căi diferite. Eram dezamăgit emoțional și nu știam ce să fac pentru a ajuta situația. Așa că am ajuns să știu despre Dr. Isikolo. L-am contactat și l-am cerut să mă ajute cu problemele mele. Mi-a spus tot ce trebuia să știu și să înțeleg și am respectat procedurile și până la urmă a rezolvat problema pentru mine, iar acum eu și logodnicul meu suntem din nou împreună și știu că ne vom căsători în curând. Nu ar fi fost posibil dacă doctorul Isikolo nu m-a ajutat așa cum am promis. Rezultatul muncii sale se manifestă cu siguranță după 48 de ore și este garantat 100%. Este vizibil pentru mine să văd efectul rezultatului a tot ceea ce a făcut pentru mine și, cu adevărat, dragostea și afecțiunea dintre eu și logodnicul meu sunt restaurate pe deplin și mă bucură inima că nu l-am lăsat pe nimeni de acolo. El te poate ajuta la fel de bine dacă te adresezi la el acum. Trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196 sau e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

Loredana Cozmâncă

Loredana Cozmâncă

August 12, 2024

Nu am știut niciodată că-mi pot aduce logodnicul înapoi până când l-am contactat pe doctorul Isikolo care m-a ajutat. Am avut o neînțelegere teribilă cu bărbatul meu și am mers pe căi diferite. Eram dezamăgit emoțional și nu știam ce să fac pentru a ajuta situația. Așa că am ajuns să știu despre Dr. Isikolo. L-am contactat și l-am cerut să mă ajute cu problemele mele. Mi-a spus tot ce trebuia să știu și să înțeleg și am respectat procedurile și până la urmă a rezolvat problema pentru mine, iar acum eu și logodnicul meu suntem din nou împreună și știu că ne vom căsători în curând. Nu ar fi fost posibil dacă doctorul Isikolo nu m-a ajutat așa cum am promis. Rezultatul muncii sale se manifestă cu siguranță după 48 de ore și este garantat 100%. Este vizibil pentru mine să văd efectul rezultatului a tot ceea ce a făcut pentru mine și, cu adevărat, dragostea și afecțiunea dintre eu și logodnicul meu sunt restaurate pe deplin și mă bucură inima că nu l-am lăsat pe nimeni de acolo. El te poate ajuta la fel de bine dacă te adresezi la el acum. Trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196 sau e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

Vanessa Laime

Vanessa Laime

August 09, 2024

N-am știut niciodată că oamenii ar putea fi atât de amabili, altruiști și uimitori până când doctorul Ilekhojie m-a ajutat. Unirea mea cu soțul meu nu a durat până la un an când am început să avem atâtea probleme. Soțul meu m-a părăsit și a jurat că nu se va mai întoarce niciodată. Nu știam ce să fac cu viața mea în acel moment. A trebuit să continui să caut ajutor până când doctorul Ilekhojie mi-a venit în ajutor. După ce a făcut consultările cuvenite, mi-a fost clar că fosta soțului meu l-a tot manipulat spiritual pentru ca ea să-l poată primi înapoi. Dr Ilehojie mi-a spus tot ce trebuie să fac cu toată asigurarea pe care am respectat-o ​​și el m-a ajutat și rezultatul a fost atât de uimitor. Acum soțul meu s-a întors și trăim în căldură și fericire. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348147400259 sau e-mail-i prin: gethelp05@gmail.com sau https://ilekhojie-solutions.webnode.page

Vanessa Laime

Vanessa Laime

August 08, 2024

Nu am știut niciodată că oamenii ar putea fi atât de amabili, altruişti și uimitoare până când doctorul Ilekhojie m-a ajutat. Unirea mea cu soțul meu nu a durat până la un an când am început să avem atâtea probleme. Soțul meu m-a părăsit și a jurat că nu se va mai întoarce niciodată. Nu știam ce să fac cu viața mea în acel moment. A trebuit să continui să caut ajutor până când doctorul Ilekhojie mi-a venit în ajutor. După ce a făcut consultările cuvenite, mi-a fost clar că fosta soțului meu l-a tot manipulat spiritual pentru ca ea să-l poată primi înapoi. Dr Ilehojie mi-a spus tot ce trebuie să fac cu toată asigurarea pe care am respectat-o ​​și el m-a ajutat și rezultatul a fost atât de uimitor. Acum soțul meu s-a întors și trăim în căldură și fericire. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348147400259 sau e-mail-i prin: gethelp05@gmail.com

Andreea Giurgiuca

Andreea Giurgiuca

August 08, 2024

Soțul meu avea obiceiul de a trimite mereu mesaje și de a stabili întâlniri cu vechii săi prieteni, inclusiv cu foștii săi. Nu m-am gândit niciodată că există o problemă cu așa ceva până când el s-a retras emoțional de mine și a început să se comporte anormal față de mine și fiica mea. În acest moment, știam că am nevoie urgentă de ajutor pentru că nu am vrut niciodată să-l pierd. Dr Isikolo a venit în ajutorul meu și problema a fost rezolvată. Una dintre fostele soțului meu a promis că se va asigura că îl ia de la el și a început să-l manipulezae pentru a mă abandona pe mine și pe fiica mea, ceea ce s-ar fi întâmplat în cele din urmă dacă doctorul Isikolo nu ar fi intervenit să mă ajute. La doar 48 de ore de la rezolvarea problemei, totul a devenit uimitor între mine și soțul meu și acum și-a cerut scuze pentru tot și suntem din nou buni. Contactați Dr. Isikolo și credeți că el va rezolva cu siguranță această problemă pentru dvs.Trimiteți-i un e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp la +2348133261196

Leave a comment (all fields required)

Search