PILULA DE POST. INLOCUIESTE O MASA DE CARTOFI PRAJITI

December 15, 2016

PILULA DE POST.  INLOCUIESTE O MASA DE CARTOFI PRAJITI

Ne mutam in Madrid, in fata Teatrului National, unde lumea sta si astepta intreaga echipa de actori sa iasa pentru felicitari si cocktailul de dupa. Rand pe rand apar, zambind. Imbratisari, flori, rasete, o seara calda de mai, super atmosfera, lumini. Actrita principala, o femeie frumoasa la peste 50 de ani iese si ii sare de gat sotului, si se saruta lung, cu limba. Frumusei, chiar foc, inalti asa, cumva daca te uitai la ei, oriunde in lumea asta, ti-ai fi zis in sine “ ce cuplu frumos”. Eu, recunosc, am fost uluita. In primul rand ca nu am mai vazut demult o pereche care dpdv esthetic ca aibe contur. Apoi, nu-mi mai aduceam aminte de cand nu am vazut un cuplu sarutandu-se, chiar si la varsta de 20 de ani, in strada, in vazul tuturor, cu pofta. Pofteai de pofta lor, nu alta. 

 Apoi, am aflat despre cuplul in cauza, ca oamenii sunt impreuna de vreo 30 de ani…ea, una dintre cele mai importante actrite din Spania, el un pictor “obscur”. Trebuie sa zic ca nu m-a deranjat nimic din interactiunea lor toata noaptea aceea- era fireasca, putin grijulie, o tandrete combinata cu mandrie si bucurie, dar comuna, ceva frumos, ce sa mai.

Recunosc, am avut teoria conform careia daca vad prea mult lapte si miere la un cuplu, nu-I mai cred…incep insa usor, usor, sa accept ca oricat de mult pamant galben ar sta in sol, daca mai pui ingrasamant si niste kg de pamant negru, tot o magnolie iti creste si poate avea cativa m in sus, pe bune. Conteaza ce plantezi.

 Cel ce nu stie sa posteasca cu iubire, se ineaca cu paie. Si la sfarsit se salveaza doar cu Espumisan.

 

Leave a comment


Also in BLOG | Everyday Life Thinking

“FASHION SHOULD SERVE. ΑND SERVE THE PEOPLE”
“FASHION SHOULD SERVE. ΑND SERVE THE PEOPLE”

January 24, 2019

Am primit accès la un interviu- poveste despre Ioanna Kourbela, designer grec, singurul designer grec din colectia noastra de designeri, exclusiv in magazinul nostru. 

„Am sentimentul că lumea incepe sa inteleaga diferența mare dintre un articol de îmbrăcăminte produs în Atena de bumbac din Grecia (considerat unul dintre cele mai înaltă calitate din lume),si o haină din poliester produsa in condiții degradante și în detrimentul vieții unor oameni din adâncurile Asiei ".

View full article →

G A T A,  S C O T      Z -ul
G A T A, S C O T Z -ul

April 04, 2018

…iar preotul tinteste poza de-a mea pe frigider  (facuta la SummerWell in Jagermeister boot, cu niste prietene) si spune “ Ea este fiica Dvs? Sa-I spuneti ca o pot ....…

View full article →

O U R   S T O R E ( dear little)
O U R S T O R E ( dear little)

March 23, 2018

A fost alb, apoi alb cu gri si bleu-aqua, apoi gri cu auriu...este deschis dupa-amiaza si sambata( un pic) si dimineata muncim la/pentru site:www.rogue8.net. De ce se numeste asa magazinul?Ei bine...mai exista un link cu ceva explicatii. Parca se numeste ABOUT.

View full article →

Size-chart

Size Guide (Dresses / Slips / Tops/ Blouses )

Please note all conversions are approximate and may vary by label, brand, or personal preference of fit. 

Bust

Measure under your arms at the fullest part of your bust. Keep the tape level.

Natural Waist

Measure around your natural waistline, keeping the tape comfortably loose. This is the narrowest part of the body between the ribs and the hips.

Drop Waist

Measure 38cm below your natural waistline. A style of waistline on a dress cut so that the seam is positioned at the hips rather than the waist.

Hips

Stand with your feet together and measure around the fullest part of your hips.

 

 

 

Size Guide (Bottoms)

 

Drop Waist

Measure 38cm below your natural waistline. A style of waistline on a dress cut so that the seam is positioned at the hips rather than the waist.

Hips

Stand with your feet together and measure around the fullest part of your hips.

 

 

Signup for the latest products

ENJOY THE DAY WITH US!