Free Delivery from 250lei. Happy shopping!

MARSÈLL privat

June 27, 2016

MARSÈLL privat

MARSÈLL privat

O fuzionare fără sudură de formă, culoare și textură caracterizează abordarea Marsèll la cizmărie. Robust, formele clasice sunt supuse unui proces de denaturare subtil: un detaliu exagerat câștigă importanță vizuală sau este șters în totalitate; pentru tocuri obține o formă sculpturală; finisarea meticuloasă adaugă un accent unde te-ai aștepta cel mai puțin; o felie sau o gaură, se transformă în declarații de proiectare. În același timp, păstreaza  pentru creatiile sale statutul lor de obiecte utile, pantofi, precum și pungi, si câștigă pentru ele un alt sens, datorită unui echilibru rearanjat a tuturor componentelor. Efectul este supus; asertiv liniștit, dacă preferați. “Marsèll coveys clasicism modern”, cu un unghi si un simt organic. Este un amestec de inovație și tradiție.

Un obiect Marsell iti arata cat de indiferent poti deveni la parerea lumii si cat de atent ramai la detalii, forma, expresie si confort. Iar daca acel obiect este o pereche, atunci vei trai tot timpul cu senzatia ca stangul completeaza povestea dreptului si ca totul este la picioarele tale.

 

                

 Marca Marsèll a fost creată în anul 2001. Producția se desfășoară integral în Italia, in-house. Meseria, lucrul manual, calitatea materialelor și modul traditional, artisanal in care se lucreaza, sunt extrem de importante.

Showroom-uldin Milano a fost deschis în 2006. Trei ani mai târziu, spațiul a dat naștere unui adaos în formă: Marsèlleria, un cub multidisciplinar care găzduiește expoziții născute dintr-o căutare adevărată pentru creativitate și forme de exprimare nealterată prin rotație.

Showroom-urile din Paris si New York, au fost deschise între timp. Marsèll are o solidă, însă tactilă expresie in design. Culorile oprite parca, finisajele meticuloase, o liniuță neașteptata schimba viziunea de la arta la utilitatea.

Forma, urmează funcția, nu intr-un mod atât de predictibil.

Note dintr-o conversatie cu Mr. Angelo Flaccavento.

 

 

Leave a comment


Also in BLOG | Everyday Life Thinking

C.O.C.A
C.O.C.A

October 12, 2017

Ei bine nu, C.O.C.A aici nu este un drog fain care macar iti face bine in primele 12 ore…si nici nu este o gramajoara galbena buna de bagat in cuptor, si nu, nu este nici acea femeie pe care mi-o imaginam eu ca ar purta numele de C.O.C.A...

View full article →

CLIP ON SUSPENDERS. SAU BRETELE PE PAINE
CLIP ON SUSPENDERS. SAU BRETELE PE PAINE

April 06, 2017

„Ori de câte ori văd un bărbat purtând o curea și bretele in acelasi timp (nu de putine ori) cred despre el ca este un om pesimist. Probabil, este genul acela de om care poarta umbrele în zilele însorite și pune mai mult de un prezervativ la fiecare tura…eventual unul peste altul“ GQ Quote.

View full article →

I AM HANDSOME
I AM HANDSOME

March 20, 2017

Ea e prostul care ramane dupa prostul din mine.

View full article →

size-chart

Signup for the latest products

ENJOY THE DAY WITH US!