MARSÈLL privat

June 27, 2016

MARSÈLL privat

MARSÈLL privat

O fuzionare fără sudură de formă, culoare și textură caracterizează abordarea Marsèll la cizmărie. Robust, formele clasice sunt supuse unui proces de denaturare subtil: un detaliu exagerat câștigă importanță vizuală sau este șters în totalitate; pentru tocuri obține o formă sculpturală; finisarea meticuloasă adaugă un accent unde te-ai aștepta cel mai puțin; o felie sau o gaură, se transformă în declarații de proiectare. În același timp, păstreaza  pentru creatiile sale statutul lor de obiecte utile, pantofi, precum și pungi, si câștigă pentru ele un alt sens, datorită unui echilibru rearanjat a tuturor componentelor. Efectul este supus; asertiv liniștit, dacă preferați. “Marsèll coveys clasicism modern”, cu un unghi si un simt organic. Este un amestec de inovație și tradiție.

Un obiect Marsell iti arata cat de indiferent poti deveni la parerea lumii si cat de atent ramai la detalii, forma, expresie si confort. Iar daca acel obiect este o pereche, atunci vei trai tot timpul cu senzatia ca stangul completeaza povestea dreptului si ca totul este la picioarele tale.

 

                

 Marca Marsèll a fost creată în anul 2001. Producția se desfășoară integral în Italia, in-house. Meseria, lucrul manual, calitatea materialelor și modul traditional, artisanal in care se lucreaza, sunt extrem de importante.

Showroom-uldin Milano a fost deschis în 2006. Trei ani mai târziu, spațiul a dat naștere unui adaos în formă: Marsèlleria, un cub multidisciplinar care găzduiește expoziții născute dintr-o căutare adevărată pentru creativitate și forme de exprimare nealterată prin rotație.

Showroom-urile din Paris si New York, au fost deschise între timp. Marsèll are o solidă, însă tactilă expresie in design. Culorile oprite parca, finisajele meticuloase, o liniuță neașteptata schimba viziunea de la arta la utilitatea.

Forma, urmează funcția, nu intr-un mod atât de predictibil.

Note dintr-o conversatie cu Mr. Angelo Flaccavento.

 

 

Leave a comment


Also in BLOG | Everyday Life Thinking

G A T A,  S C O T      Z -ul
G A T A, S C O T Z -ul

April 04, 2018

…iar preotul tinteste poza de-a mea pe frigider  (facuta la SummerWell in Jagermeister boot, cu niste prietene) si spune “ Ea este fiica Dvs? Sa-I spuneti ca o pot ....…

View full article →

O U R   S T O R E ( dear little)
O U R S T O R E ( dear little)

March 23, 2018

A fost alb, apoi alb cu gri si bleu-aqua, apoi gri cu auriu...este deschis dupa-amiaza si sambata( un pic) si dimineata muncim la/pentru site:www.rogue8.net. De ce se numeste asa magazinul?Ei bine...mai exista un link cu ceva explicatii. Parca se numeste ABOUT.

View full article →

C.O.C.A
C.O.C.A

October 12, 2017

Ei bine nu, C.O.C.A aici nu este un drog fain care macar iti face bine in primele 12 ore…si nici nu este o gramajoara galbena buna de bagat in cuptor, si nu, nu este nici acea femeie pe care mi-o imaginam eu ca ar purta numele de C.O.C.A...

View full article →

Size-chart

Size Guide (Dresses / Slips / Tops/ Blouses )

Please note all conversions are approximate and may vary by label, brand, or personal preference of fit. 

Bust

Measure under your arms at the fullest part of your bust. Keep the tape level.

Natural Waist

Measure around your natural waistline, keeping the tape comfortably loose. This is the narrowest part of the body between the ribs and the hips.

Drop Waist

Measure 38cm below your natural waistline. A style of waistline on a dress cut so that the seam is positioned at the hips rather than the waist.

Hips

Stand with your feet together and measure around the fullest part of your hips.

 

 

 

Size Guide (Bottoms)

 

Drop Waist

Measure 38cm below your natural waistline. A style of waistline on a dress cut so that the seam is positioned at the hips rather than the waist.

Hips

Stand with your feet together and measure around the fullest part of your hips.

 

 

Signup for the latest products

ENJOY THE DAY WITH US!