Flashed Junk Mind | inspirat de Milky Chance Band

FLASHED JUNK MIND

https://www.youtube.com/watch?v=r8BsuT0PWdI

Caut, forez, gust, consum, vanez, explorez, calatoresc, intorc privirea, amusin...tot ce fac prin ochii si simturile mele se duce catre locul din spate al creierului, la taxatoare si cateodata se intoarce un gand sau o pilda pe care eu o iau si iar o intorc pe toate partile si desi nu incerc sa o imbratisez ca pe o concluzie finala si de nesurmontat, totusi...oamenii nu ma lasa sa cred ca este altfel. 

Asadar, iata ultimele mele 10 concluzii:

1. Nu exista acel barbat cu care fiecare a doua zi sa fie mai noua si mai cool decat cea precedenta, legatura sa fie intr-o progresie, dorinta sa urce si sa coboare ca o simfonie in care flautul si clarinetul stiu aceeasi partitura, care sa nu te consume acceptand la randu-i ca si el este consumat, care sa ofere ce are de oferit cu generozitate,o generozitate continua, care sa aibe aceeasi liniaritate de la momentul dorintei pana la punctul culminant, trecand apoi prin despartire si care sa continue, pur si simplu. 

2. Nu exista prietenie intre barbat si femeie fara o negociere continua (cu frustrarile de rigoare, cand de stanga, cand de dreapta) care sa nu aibe ca miez o tensiune sexuala, mici adevaruri nespuse si interese mai mari decat prietenia insasi. Schimbul intre aceste doua sexe este atat de clar, incat indubitabil la un moment dat de izbeste peste fata si politica nu te mai salveaza.

3. Nu exista om care sa zica ca te ajuta si care sa o faca pana la final fara vreun interes. Exista doua variante- fie afli pe parcurs ca de fapt fie nu te poate ajuta, fie pe masura ce face eforturi si isi da seama ca nu poate fi rasplatit "imediat" sau " ca nu-i iese nimic" si atunci situatia capata alte 2 turnuri:atunci subtieaza vizibil efortul, te paseaza la altcineva care "te poate ajuta" mai bine, sau iti cere ceva in schimb, pentru ca apoi, ca sa inchidem cazul, fie nu te mai ajuta deloc, fie te ajuta la jumatate de capacitate, iti consuma din timp si speranta si la sfarsit iti si poate reprosa ajutorul oferit. Procesul in sine nu are nimic gresit. Ceea ce este gresit este verbul a" a ajuta", care nu este folosit in sensul corect, biblic, de dictionar si voluntarismul se transforma in comert.

Va urma...

Leave a comment (all fields required)

Search