Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

CLIP ON SUSPENDERS. SAU BRETELE PE PAINE

E destul de bine stiut faptul ca un bărbat bine îmbrăcat şi o curea de bună calitate, merg mână în mână. Dar, curelele pe care le purtam noi astazi sunt derivate din nevoile pe care oamenii le-au avut de-a lungul timpului, nicidecum nu sunt mari inventii in moda.

Înainte de primul razboi mondial, curelele au fost folosite in principal, dacă nu numai, pentru uniforme si pentru uniforme, doar ca o bucata de decor. Cunoscute, acceptate si chiar iubite, in calitate de aparatura utilizată pentru a tine pantalonii in acele timpuri au fost- aţi ghicit- bretelele.

Bretelele dateaza inca din secolul XVIII Franta, unde benzile de panglica au fost ataşate de nasturi si prinse de pantaloni pentru un motiv sau altul. De atunci, bretele erau considerate a fi doar niste “accesorii” necesare care nu trebuiau supuse ochiului public.

În 1820's, designerul britanic Albert Thurston a început să fabrice versiunile moderne de bretele pe care le ştim. Moda din acele timpuri justifica absenta curelelor prin simplu fapt ca pantalonii care se purtau aveau o talie atat de inalta incat pur si simplu curelele nu ar fi fost utile.

Bretelele, insa, au devenit o necesitate pentru barbatul- sartorial.

Daca derulam rapid timpul inainte, la începutul secolului al XX-lea, un comutator a schimbat curentul in favoarea pantalonilor cu talie joasa, astfel incat bretelele nu au mai fost necesare.

Tendinţa s-a stins în fundal intr-un mod semnificativ şi in perioada urmatoarea, bretelele au devenit un fel de dispozitiv medical prescris de catre medici, perfecte pentru a corecta pozitia corpului şi implicit, erau un deliciu pentru intestine (caci de, nu ar mai avea ce sa le stranguleze:-)).

Bretele au continuat să fie considerate ca şi lenjerie intima pana prin anii 1930 şi începutul anilor 1940, când domnii au inceput sa sesizeze ca le lipseste ceva.

In 1960, muncitorii englezi adopta un look practic, nou, combinând bretelele cu jeansi strânsi care nu dadeau rau deloc si nici nu necesitau alt suport.

Va rog...aruncati o privire, incepeti de sus si coborati incet!

British Workers

Mai tarziu, in anii 70, femeile, tot in Anglia, includ si ele in garderoba lor acest accesoriu, pentru un look "unisex" (gen Annie Hall).La sfarsitul anilor '80, Revista PEOPLE declara mixul acesta de bretele atârnate de mijloc ca fiind noul trend, foarte "senzual" şi avantgard.

In zilele noastre, bărbaţii au văzut o renastere a unor ingrediente extreme de utile si sexy pentru viata lor: barurile in care se vinde exclusiv alcool- speakeasies,faimoase in tipul prohibitiei, barba, mustatile, palariilefedora si, mda, bretelele. Cam asa se defineste clasa şi… stilul. Suntem sustinatorii acestei revigorari sartoriale (mai ales noi, femeile).Hm?

Bretelele sunt precum sutienul. Hahaaha! Bretele sunt sexy, confortabile, utile. Bretelele sunt acel ceva dupa care garderoba urla. Le dam o pauza curelelor?

 

Iata cam ce trebuie sa stiti despre aceste necesitati:

 Ce sunt bretelele, oricum?

 Bretele sunt 2 fasii de material (diverse texture) purtate peste umeri cu scopul de a ridica pantalonii. Se ataşează la pantaloni cu agrafe sau nasturi şi dispun fie de un "X", "Y", sau "H" forma pe spate pentru puterea suplimentare şi asistenţă, şi pentru a preveni căderea de pe umeri. Doar daca sunteti pompier veti avea nevoie de H pe spate, altfel, bine si sexy ar fi sa va rezumati la X sau Y.

Cat de groase ar trebui sa fie?

Exista 3 variante, cunoscute si care au stabilit prin dimensiunile lor un standard…Cele super slim si cele wide sunt extremele acestor variante, cele din urma se recomanda persoanelor robuste sau femeilor androgine care vor sa foloseaca acest accesoriu ca pe un accent important, primele doua variante fiind cele usor de purtat in orice ocazie.

 

 

Ce ar mai fi de stiut?

În primul rând, e bine de știut că poți purta bretele ori de câte ori doresti si de catre oricine poarta pantaloni.

Bretelele va vor arata ca fiind un om spilcuit, in orice ocazie ( casual sau fie in ocaziile in care suntem la costum si cravata). Trebuie doar sa va sigurati ca materialul si culorile se potrivesc si restul accesoriior se completeaza perfect. Daca bretele sunt din piele sau cu accente de piele, aceastea trebuie sa se potriveasca perfect cu pantofii.

 De asemenea, cu excepția cazului în destinația necesită o haină sau blazer, nu ezitați sa purtati bretelele peste ultimul strat, camasa, pullover, sau orice altceva ati purta…dau bine si chiar rock.

Să știe toată lumea cât de elegant/a ești!

În cele din urmă, niciodată nu purta o curea și bretele, în același timp.

„Ori de câte ori văd un bărbat purtând o curea și bretele in acelasi timp (nu de putine ori) cred despre el ca este un om pesimist. Probabil, este genul acela de om care poarta umbrele în zilele însorite și pune mai mult de un prezervativ la fiecare tura…eventual unul peste altul“

Deci, incorporarea-le în orice și orice tinuta și lasă centurile la domiciliu..!

Si daca inca nu ai gasit curajul necesar sa le porti...gaseste curajul sa-ti cauti un barbat care le poarta...

 

 

 

 

1 Response

Maria Willie

Maria Willie

March 20, 2023

DR. ÎNCREDEREA ESTE CEL MAI BUN CĂSTER DE Vrăji ONLINE CARE MI-A RESTAURAT RELAȚIA RUPTĂ ȘI ÎL RECOMAND PE DR. AI ÎNCREDERE ÎN ORICE ARE NEVOIE DE AJUTOR! WHATSAPP +14242983869

Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie acum 12 luni și de atunci viața mea a fost plină de durere, tristețe și frângere de inimă, pentru că el a fost prima mea iubire cu care mi-am petrecut toată viața. Un prieten de-al meu mi-a spus că a văzut câteva mărturii ale unui vrăjitor numit Dr Trust că poate aduce înapoi iubitul în câteva ore, am râs și am spus că nu sunt interesat, dar din cauza dragostei pe care prietena mea o avea pentru mine, ea s-a consultat. marele vrăjitor în numele meu și spre cea mai mare surpriză a mea, după 11 ore, soțul meu m-a sunat pentru prima dată după 12 luni că îi este dor de mine și că îi pare atât de rău pentru fiecare lucru prin care m-a făcut să trec. S-a întors la mine și acum suntem fericiți împreună. Încă nu-mi vine să cred, pentru că este extrem de incredibil. Îți mulțumesc Dr Trust pentru că mi-ai adus înapoi iubitul și, de asemenea, iubitului meu prieten care a mijlocit în numele meu, pentru oricine ar putea avea nevoie de ajutorul acestui mare vrăjitor, iată adresa de e-mail

drtrustspelltemple@gmail.com

WhatsApp: +14242983869

Pagina Facebook: https://facebook.com/trustspelltemplez

Leave a comment (all fields required)

Search