VIE PRIVEE

De cand ma stiu mi-au placut festivalurile si concertele...am avut la un moment dat un prieten actor- singer are mi-a dat ocazia, o data, sa merg in backstage si sa vad cum se vede multimea in delir...este o senzatie pe care nu stiu cum un om normal, care vrea sa raman normal la cap o poate gestiona o viata...intrand si iesind din delir cu normalitate!!!
M-am intors de la Summerwell cu gandul la Bertrand Cantat, vocalul formatiei Noir Desir...
https://www.youtube.com/watch?v=NrgcRvBJYBE

 

 

 

Bertrand Cantat, descris de presa ca versiunea franceza a vocalistului Jim Morrison al formatiei The Doors, apare acum, dupa ce formatia a fost dizolvata, in dictionarul MURDERPEDIA. Casatorit cu Cristina Rady, cu care au avut 2 copii, Bertrand se indragosteste de Marie Trintignant, actrita si scriitoare, fiica legendarului Jean-Louis Trintignant, premiat in 2012 la Cannes pentru filmul "Amour". Marie este gasita la varsta de 41 de ani moarta intr-un hotel din Vilnius, autopsia spunand ca a suportat 19 lovituri la cap care i-au provocat coma- moarte. Motivul invocat a fost primirea unui sms afectuos din partea fostului ei sot. Bertrand, dupa uciderea iubitei lui, a declarat “I am not in denial about what happened. I know I did what cannot be undone,” said Mr Cantat.
Marie Trintignant avea 4 copii. 

Dupa 4 ani de puscarie petrecuti de Bertrand si inca 2 de incercari si chin, Cristina Rady, sotia lui, se sinucide.

Cred ca instinctul care a ales numele formatiei "Noir Desir" era de fapt un demon care-si gasise casa...

Mi-ar placea sa-i iau un interviu...

II vezi pe scena, lumina cade si ii lumineaza trasaturile, ii vezi vigurosi si plini de energie si asculti o muzica care iti prajeste sufletul de placere si stii ca este creatia lor si te lasi sedusa complet de aceasta vraja...si povestea lor este departe de a fi ceea ce crezi tu, little groppie care doar ce a vazut 'Almost Famous'smile emoticon

Cam asta este senzatia pe care o am cand ma gandesc la staruri, vedete, persoane atat de publice...ii admir cu distanta si nu pot vreodata sa spun ca-mi place, pana nu-l cunosc...si cum nu am nici o sansa sa-i cunosc, mai bine ma abtin.

Leave a comment (all fields required)

Search