VIE PRIVEE

July 15, 2015

VIE PRIVEE

De cand ma stiu mi-au placut festivalurile si concertele...am avut la un moment dat un prieten actor- singer are mi-a dat ocazia, o data, sa merg in backstage si sa vad cum se vede multimea in delir...este o senzatie pe care nu stiu cum un om normal, care vrea sa raman normal la cap o poate gestiona o viata...intrand si iesind din delir cu normalitate!!!
M-am intors de la Summerwell cu gandul la Bertrand Cantat, vocalul formatiei Noir Desir...
https://www.youtube.com/watch?v=NrgcRvBJYBE

 

 

 

Bertrand Cantat, descris de presa ca versiunea franceza a vocalistului Jim Morrison al formatiei The Doors, apare acum, dupa ce formatia a fost dizolvata, in dictionarul MURDERPEDIA. Casatorit cu Cristina Rady, cu care au avut 2 copii, Bertrand se indragosteste de Marie Trintignant, actrita si scriitoare, fiica legendarului Jean-Louis Trintignant, premiat in 2012 la Cannes pentru filmul "Amour". Marie este gasita la varsta de 41 de ani moarta intr-un hotel din Vilnius, autopsia spunand ca a suportat 19 lovituri la cap care i-au provocat coma- moarte. Motivul invocat a fost primirea unui sms afectuos din partea fostului ei sot. Bertrand, dupa uciderea iubitei lui, a declarat “I am not in denial about what happened. I know I did what cannot be undone,” said Mr Cantat.
Marie Trintignant avea 4 copii. 

Dupa 4 ani de puscarie petrecuti de Bertrand si inca 2 de incercari si chin, Cristina Rady, sotia lui, se sinucide.

Cred ca instinctul care a ales numele formatiei "Noir Desir" era de fapt un demon care-si gasise casa...

Mi-ar placea sa-i iau un interviu...

II vezi pe scena, lumina cade si ii lumineaza trasaturile, ii vezi vigurosi si plini de energie si asculti o muzica care iti prajeste sufletul de placere si stii ca este creatia lor si te lasi sedusa complet de aceasta vraja...si povestea lor este departe de a fi ceea ce crezi tu, little groppie care doar ce a vazut 'Almost Famous'smile emoticon

Cam asta este senzatia pe care o am cand ma gandesc la staruri, vedete, persoane atat de publice...ii admir cu distanta si nu pot vreodata sa spun ca-mi place, pana nu-l cunosc...si cum nu am nici o sansa sa-i cunosc, mai bine ma abtin.

Leave a comment


Also in BLOG | Everyday Life Thinking

“FASHION SHOULD SERVE. ΑND SERVE THE PEOPLE”
“FASHION SHOULD SERVE. ΑND SERVE THE PEOPLE”

January 24, 2019

Am primit accès la un interviu- poveste despre Ioanna Kourbela, designer grec, singurul designer grec din colectia noastra de designeri, exclusiv in magazinul nostru. 

„Am sentimentul că lumea incepe sa inteleaga diferența mare dintre un articol de îmbrăcăminte produs în Atena de bumbac din Grecia (considerat unul dintre cele mai înaltă calitate din lume),si o haină din poliester produsa in condiții degradante și în detrimentul vieții unor oameni din adâncurile Asiei ".

View full article →

G A T A,  S C O T      Z -ul
G A T A, S C O T Z -ul

April 04, 2018

…iar preotul tinteste poza de-a mea pe frigider  (facuta la SummerWell in Jagermeister boot, cu niste prietene) si spune “ Ea este fiica Dvs? Sa-I spuneti ca o pot ....…

View full article →

O U R   S T O R E ( dear little)
O U R S T O R E ( dear little)

March 23, 2018

A fost alb, apoi alb cu gri si bleu-aqua, apoi gri cu auriu...este deschis dupa-amiaza si sambata( un pic) si dimineata muncim la/pentru site:www.rogue8.net. De ce se numeste asa magazinul?Ei bine...mai exista un link cu ceva explicatii. Parca se numeste ABOUT.

View full article →

Size-chart

Size Guide (Dresses / Slips / Tops/ Blouses )

Please note all conversions are approximate and may vary by label, brand, or personal preference of fit. 

Bust

Measure under your arms at the fullest part of your bust. Keep the tape level.

Natural Waist

Measure around your natural waistline, keeping the tape comfortably loose. This is the narrowest part of the body between the ribs and the hips.

Drop Waist

Measure 38cm below your natural waistline. A style of waistline on a dress cut so that the seam is positioned at the hips rather than the waist.

Hips

Stand with your feet together and measure around the fullest part of your hips.

 

 

 

Size Guide (Bottoms)

 

Drop Waist

Measure 38cm below your natural waistline. A style of waistline on a dress cut so that the seam is positioned at the hips rather than the waist.

Hips

Stand with your feet together and measure around the fullest part of your hips.

 

 

Signup for the latest products

ENJOY THE DAY WITH US!