ICON \\ A LAB ON FIRE

CREATORUL \\ A LAB ON FIRE

Nu stiu ce impresie ati avut decat ori l-ati vazut pe vocalistul formatiei Carla\s Dreams, intotdeauna pictat si cu gluga, ca un personaj dintr-un film cu crime suedez, dar fiorul pe care il ai cand vorbesti cu un om care se ascunde, este un fior rece. Simti misterul, simti dorinta de anonimat, simti si distanta...

Pentru ca traim vremuri in care sunt din ce in ce mai departe unii de altii, ma gandesc ca acest articol, despre parfumeri si parfumuri, sa ne mai deschida un mic orizont si sa ne duca catre masa de toaleta si sa facem un puf-puf cu orice parfum avem in casa, pentru a ne improspata perspectiva si pentru a nu uita ca aromele si simtul olfactiv sunt bazele oricarei amintiri esentiale...cu fiecare puf, iti poti tatua in memorie un moment din viata ta...jurnalul tau.

Neașteptat de misterios, Carlos Kusubayashi, creativul din spatele brandului de parfumuri care îi cucerește pe bărbați.

Într-o epocă în care selfie-ul narcisist a depopulat pe rețelele de socializare, Carlos Kusubayashi, creativul din spatele parfumurilor A lab on Fire, a decis să nu-și arate chipul.
O strategie de marketing? Se pare că nu. Noi la Icon l-am întâlnit (practic, online) pentru a înțelege această alegere și pentru a afla cum își creează parfumurile. O colecție de zece parfumuri, zece „șocuri” olfactive care mișcă amintiri mici și mari. Din Ce facem la Paris, care evocă o călătorie în Ville Lumière, la Paris * L.A., care are gust de bomboane de cola.

Crezi că crearea parfumurilor poate fi considerată o formă de artă?
Da, dar nu în același mod cu arta vizuală sau performantă. Mai mult ca să creezi o bijuterie frumoasă sau un fel de mâncare bun.

Care este scopul său în compunerea parfumurilor?
Simplu, aspir la parfumuri contemporane și memorabile.

Cine este clientul tău ideal?
O persoană care se îndrăgostește nebunește.

Cum echilibrezi businessul și creativitatea?
Sunt foarte relaxat, la fel și oamenii care lucrează cu mine. Ne lăsăm îndepărtați de creativitate. Nici nu știu dacă m-am întrebat vreodată: ești aplecat pentru afaceri? sau esti suficient de creativ?

Nu-și arată niciodată fața. De ce?
Frumusețea parfumurilor de nișă este aceasta: să poți simți că în spatele fiecărui parfum se află o persoană reală, și nu un proiect de marketing. Am decis să nu mă arăt în public, pentru că prefer ca aromele mele rafinate să nu fie asociate cu nasul spart.

Crezi că creatorii de parfumuri ca tine sunt noii celebri?
Starea de celebritate nu este importantă, dar sper că mari parfumeri vor primi în curând același respect pe care îl au Jasper Morrison și Tom Dixon în design.

Interviu preluat din:https://www.iconmagazine.it/beau…/lab-fire-10-profumi-shock/
Colectia de parfumuri A Lab On Fire o gasiti aici: https://www.rogue8.net/collections/a-lab-on-fire

Leave a comment (all fields required)

Search