2016 ANUL MAIMUTZEI

 

Am scris anul trecut pe vremea asta aceasta baliverna cu multe cuvinte, pentru noi, toate maimutzele cu umor. 

Mi-ar placea sa stiu, un an mai tarziu...cata dreptate am avut:-)!!!! 

Este anul Maimutei si v-am pregatit cuvinte cu talc...sunt si pentru mine, asa ca vom reciti in 2017 intr-o zi alba ca aceasta...sa vedem cu ce ne-am ales..smile emoticon

Numere norocose 2016: ziua fiicei tale/ a fiiului, cele doua cifre de la masina iubitului si numarul tau de la pantofi. Poti adauga si varsta( daca te tii bine), data nuntii si numarul locului din avion in drum spre interviu. 

Culori norocoase 2016: alb, alb, alb..il mai diluezi cu o fanta(galben) si culoarea cerului. De fapt, este anul outdoor.

Atentie: maimuta trece drept un animal inteligent...exista riscul sa nu mai putem spune ca "nu am stiut" sau "nu am inteles" sau "nu mi s-a spus"...pffff, la naiba!

Cal: a venit timpul sa creezi, sa te dedici, sa produci si sa fugi. Ca si pana acum...de fapt tine-o tot asa, nu esti in stare sa mai schimbi ceva. Totusi, cu intelepciunea maimutzei, poti accepta cine esti si sa incepi sa te bucuri. Este anul in care fuga nu este doar spectaculoasa, ci face si bine la muschi si cap. Ai doar grija de cine fugi. 

Sobolan: Cand razi ti se vad toti dintii(chiar si de aici) si toata lumea abia asteapta sa ti-i vada. Poate ca acest charm, completat de lunga lista de calitati pe care o tot cari de colo-colo iti vor aduce apreciere si un cash flow respectabil. Agilitatea cu care te misti te face sa semeni cu Jerry, astia zic ca totusi Jerry “is not totally a good guy”. 

Boul: Un animal cu greutate, se uita cu privirea in spate la Oaie si in fata la Maimuta, doua animale pe care sincer, nu le prea intelege...putina flexibilitate si lejeritate nu ar strica, largirea universului cu privire la intreg regnul, este semn de inteligenta. Pe care deja o are. O are. O ai!!! Te rugam sa te lasi cu toata greutatea pe tine insati...poti. 

Tigrul: Este anul in care va marai la maimutza, ar fi bine sa nu-i spuna foarte multe lucruri in fata, sau sa-i sara a gat. Este un bun prilej de vorbe si de ipoteze, anul in cauza. 

Iepurele: Un an exotiv si festiv, o fuga schimbata de pe orizontal pe vertical, de pe camp, in copac. Adrenalina si curajul vor crea ceva animozitati in decor, practic vor primi gramezi fie de complimente si suport, fie sacosi de ura si invidie. Dar de, sunt doar niste emotii umane de baza, cu care ne descurcam de cand ne stim...deci, curaj!

Dragonul: Imagineaza-ti un dragon imens cum se lasa linistit pe spate si zambeste…Si pare ca este in echilibru, ochii lui promit ca nu vor mai fulgera si nici nu va mai scoate flacari vreodata. Bau bau se transforma intr-un teddy bear simpatic, iubibil. Maimuta l-a pigulit cu grija. Incepe sa se vada farmecul, nu numai forta. 

Sarpele: Anul respectului, plecata din Cartea Junglei si ajunsa in viata urbana, aceasta rama este seducatoare, rapida, inteleapta. Ar putea manca si un elefant, numai ca nu s-a facut zodia elefantului, deci anul acesta va fi calm, nicidecum razboinic, daca isi pastreaza obiectivitatea. 

Oaia/ Capra: Artista anului, isi va avea totusi ceremonia pentru statueta anul acesta, dar intr-un cerc restrans. Este timida, pura si pare fragila, se simte confortabil intre apropiati si oameni iubiti. Este un an bun de pascut, tranzitoriu, pentru o clima mai adecvata mutarilor importante pe tabla de sah. Joaca de-a pionii este alegerea corecta. 

Maimutza: In anul Maimutei este o fiesta plina de rasete si topaila. Lasă planificarea hardcore și preocupările practice pentru mai târziu, este timpul pentru placere, exuberanță, revolte și inovație. Succesul vine cu autenticitate. Daca vii si la noi in magazin, maimutzica draga, si anul va fi plin de cliente si incasari, ograda iti va multumi.

Cocosul: Cantaretul isi va gasi ograda cu privirea in alta parte, sau chiar plecata. Chiar si iepurele si-a luat campii, deci e momentul pentru sine, reorganizare, pritoceala. Isi va pregati o simfonie cu ambitie si indrazneala, cand ii va veni momentul, va canta cu drag si tot pasaretul se va bucura. Cot-co-dac!

Porcul: Romantica si sensibila, esti ca un balsam pentru lume si viata. Ca un semn care adaugă condiment, umor sec, și compasiune, pentru tine norocul incepe sa infloreasca si porcul se apropie precum taurul Ferdinand de floare. Un companion in adevarutul sens ai cuvantului, daca tu nu ne vrei, noi te vrem. 

Cainele: Bugetul va fi stabil, temperamentul jucaus insa te va plimba pe corzi in sus si in jos…Imagineaza-ti ca viata bate filmul si ca joaca este atat pentru actori cat si pentru copii, doar ca diferita. Vei avea multe bucurii( se pare ca aveti noroc cu caru’), dar si veti latra pe masura pentru el…hatz! Ceva oratanii se vor zburataci, folositi loialitatea ca aparare…apoi. 

Va uram un an frumos, alb si pur! 
Atentie, anul Maimutzei incepe de pe 8 Februarie...pana atunci, fiti cine vreti sa fiti!

Urmeaza anul Cocosului de Foc...ultimul a fost in 1945. 

Discutam pe subiect in curand:-)!

 The Rogues

Leave a comment (all fields required)

Search