PARE DEMULT, DAR NU E CHIAR ASA

  Pare demult, dar nu e chiar asa, insa la inceputurile acestui proiect Rogue, faceam in showroomul/ magazinul de pe Pandele Tarusanu niste seri pe care le numeam Rogue Arena….pentru noi, pentru ele, pentru toti ai nostri. Un fel de seri de vanzari cu fun si small talk.

Mi-am adus aminte de o seara, pe care o gandisem de ceva timp si pentru care ne organizasem cam toata lista de nevoi: apa, bezele, proseco, pahare, muzica, marfa, preturi, calca, cine face poze, ce punem pe Fb, etc. Pe atunc aveam inca si job, parca. Dar am omis ploaia.

 

 

 Stiam ca vremea proasta nu mobilizeaza pe nimeni…Stiam ca traficul este sinistru si mai ales ca noi nu ne aflam in Mall.

Am ignorant total toate semnele si ne-am ocupat de lista de taskuri cu religiozitate. Drept pentru care, eu si M (folosesc pseudonime) ne-am cam impartit sarcinile si am dat bice cu proiectul nostru ca si cum nu s-ar fi rupt norii. Naive, naïve.

Imi aduc aminte ca auzeam telefonul zbarnaind, oamenii sunau sa ceara scuze ca nu pot ajunge, sau ca vor intarzia iar eu ma aflam la o petrecere parasita iar M. conducea bolidul catre magazin cu disperare, ca sa aduca bautura. Eu stateam blocata pe un scaun, ea statea blocata cu orele prin niste intersectii. Pana cand ma suna sa-mi spuna ca e undeva, pe dreapta, ca a facut pana prostului.

Se afla in intersectie la Casa Poporului cu masina blocata si il asteapta pe nea Nelu', taximetristul, sa vina sa-i salveze masina cu o canistra de benzina. Resemnata- linistita deschide o sticla de proseco.

 30'min mai tarziu, nenea Nelu salvatoru' vine cu canistra, dar realizeaza, asa, tardiv, in ploaie, ca masina nu e pe benzina, ci pe motorina...sau invers/ irelevant!

Consemnez ca se desface a doua sticla de proseco in asteptarea celei de-a doua canistre iar la magazin se deschide ibricul cu apa fiarta pentru ceai.

Telefoanele curg, la mine, la ea si ploaia batea in geam, la mine la ea.

Muzica canta, era ceva bun, un cantec, un playlist senzual, placut. Intre timp mai soseau din invitati, dar spatiul era gol si masa inca goala … Nu stiu sa va descriu atmosfera, tristetea, mirosul acelor ore.

Domnul care punea muzica s-a asigurat ca nu-l vom uita niciodata si pe langa poza asta frumoasa si aceea muzica buna, ne-a fraudat de niste bani si a disparut si dus a fost … Un baiat frumusel, urban, cu basca, casti de iphone, muschi, idei de advertising si un smart two verde praz…

Si ploaia batea in geam, si la mine si la ea.

Dupa alte 30 min, a doua canistra norocoasa dezleaga masina si ii da drumul in traffic catre magazin.

Stii cum e cand stai si astepti si e rece si liniste si nimic nu merge?! Iti auzi toate gandurile, timpul se scurge ostentativ de incet si parca nu exista trecut, maine sau acum. Esti blocat intr-o bula din care nu poti iesi si in care nu poti face nimic…Ei bine, cam asa au fost inceputurile acestei afaceri…Cand nu mergea, apai nu mergea nimic.

Imi aduc aminte ca aveam un sistem de incalzire la showroom, cu thermostat. Dragul de el, pain in the ass. Nu intelegeam prea bine cum functiona, drept pentru care aveam zile in care negasind thermostatul, reuseam sa functionam doar in 2 viteze: fie frig de nerezolvat sau cald, de tricou, in mijlocul nametilor…

 A stat ploaia si au inceput sa soseasca pe rand. Printre primii a fost un oaspete generos care a adus o sticla de Chivas de 18 ani. A fost singurul barbat care a suportat zambind atatea femei zgribulite care stimulate de ceai si whiskey au inceput sa dezbata toata lista de mondenitati, alegeri, operatii, vise si nevisate, o seara intreaga. Merci A.! A Standing man! A sosit si masina cu proseco…M. si ea zambind. Au inceput glume cu La Toya Jackson si Chuck Norris…va imaginati.

 Tot gandul asta scris in graba si cu toate amintirile pe care le rascoleste imi da fiori si ma scutura si imi aduce aminte de toata lista de tampenii, intamplari si rasete in hohote pe care le- am trait. Zambesc idiot, caci asta e doar o bezea … si pare ca a trecut o vesnicie plina de bezeleJ

 Poate d’aia se si numeste Rogue…”operating outside normal or desirable controls”, incluzand si propriul meu sistem de control…

 

The Rogues

 

 

 

 

5 Responses

John

John

October 18, 2023

îți mulțumesc Dr. Ayo, ce vrăjitor ești, sunt atât de fericit să spun întregul cuvânt despre tine datorită muncii tale bune pe care ai făcut-o în viața mea pentru a-mi aduce dragostea înapoi la mine, nu am multe de spus dar cred că dacă te afli în vreo problemă, încearcă acest om de la grătar și vezi cât de fericit vei fi în viață. îl poți contacta prin whatsapp sau viber +2347055691377 sau e-mail: drayospell@gmail.com

Kyes Stella

Kyes Stella

October 18, 2023

Bună, sunt atât de fericit să împărtășesc asta cu toată lumea de pe net, încă nu pot să-ți mulțumesc suficient DR AYO, Iubitul meu m-a părăsit și a mers pe o domnișoară mai tânără pentru că nu am putut să nasc din cauza PCOS. Am fost atât de devastată. Am fost singur, am plâns mult, chiar am încercat să-mi iau viața. Apoi prietena mea mi-a povestit despre acest bărbat puternic DR AYO care a ajutat-o să-și facă căsnicia perfectă. Am intrat și pe internet și am făcut mai multe cercetări despre DR AYO. Nu eram prea sigur, dar am decis să încerc DR AYO. Mi-a spus să nu-mi fac griji, totul va fi bine. Mi-a spus că tot ce avea nevoie sunt articolele puternice și i-am trimis bani pentru a obține articolele și el și-a făcut treaba și mi-a trimis dovada video și mi-a spus să aștept 24 de ore și iubitul meu se va întoarce la mine. A doua zi dimineață, spre surprinderea mea, era iubitul meu în genunchi care mă implora să-l iert, iar eu îl iert pe iubitul meu. Sunt atât de fericită, nu s-a oprit aici, sunt mândru să spun că sunt însărcinată în două săptămâni. Vă mulțumesc mult DR AYO. Sunt pentru totdeauna recunoscător. Contactați-l Whats App: SAU VIBER +2347055691377 SAU E-mail: drayospell@gmail.com

Lynnette Wellock

Lynnette Wellock

October 14, 2023

Sunt Lynnette Wellock din Anglia, vreau să profit de această ocazie pentru a-i mulțumi Marelui DR AYO pentru că m-a ajutat să-mi aduc soțul înapoi la mine, am suferit de 5 ani până în ziua în care găsesc contacte DR AYO online, am L-am contactat imediat, mi-a spus ce trebuie să fac pentru el ca să mă ajute să-mi recuperez soțul și am făcut tot ce mi-a spus. Mi-a făcut o vrajă de dragoste și mi-a spus să aștept 24 de ore, soțul meu va suna să-mi ceară scuze și conform DR AYO în 24 de ore, soțul meu m-a sunat cu adevărat și a început să-și ceară scuze pentru toate durerile pe care mi le-a provocat. Sunt cea mai fericită femeie de pe pământ astăzi pentru că DR AYO a făcut o minunată vrajă de dragoste care îmi readuce bucuria, viața mea este plină de bucurii și voi continua să împărtășesc această mărturie. Dacă știți că vă confruntați cu aceeași situație, nu ezitați să-l contactați prin această adresă de e-mail: drayospell@gmail.com
WhatsApp sau viber +2347055691377
Noroc.

Miss Norah

Miss Norah

October 14, 2023

ÎN SFÂRȘIT AM GĂSIT SINGURUL VRAJITĂTOR Adevărat și DUMNEZEULE MEU VA RĂSPĂSPĂSPĂNI DR. AYO l-a adus înapoi pe iubitul meu când un alt vrăjitor M-a eșuat, el este cel mai bun vrăjitor de pe planeta Pământ. Am contactat mai mulți vrăjitori pentru a mă ajuta să-mi aduc înapoi iubitul și după ce fostul meu m-a părăsit pe mine și pe fiul meu timp de 2 ani și s-a mutat cu o altă femeie și toți acești vrăjitori de obicei mi-au promis și în cele din urmă m-au eșuat. NUMELE MEU, D-NA NORAH. În urmă cu două săptămâni, eram pe strada 148 Summit Ave Jersey City NJ și o doamnă împărțea această factură de mână, așa că am adunat una și conținutul era despre acest vrăjitor care l-a adus înapoi pe iubitul ei și, de asemenea, în factura de mână ea a spus că este. împărțirea facturii de mână pentru a crește gradul de conștientizare că există încă adevărați vrăjitori și, de asemenea, ca o modalitate de a-i mulțumi marelui vrăjitor. înainte să întâlnesc această doamnă care a împărțit factura de mână, a renunțat deja la vrăjitorii pentru că doar promit și nu eșuează, așa că această zi credincioasă când mă întâlnesc cu această doamnă și citesc conținutul facturii de mână a fost ca înainte ca o doamnă să împărtășească această factură de mână pe stradă înseamnă că vraja chiar funcționează, așa că l-am contactat și după 24 de ore toată povestea mea l-a schimbat pe soțul meu, care plecase fără niciun motiv, s-a întors. Folosind această postare ca proiect de lege pentru a le spune oamenilor cât de grozav este DR.AYO și, de asemenea, pentru a împărtăși contactul său cu întreaga lume.
E-mailul lui este drayospell@gmail.com
Număr WhatsApp sau Viber +2347055691377
ȘI NU POT UIT NICIODATĂ PE ACEST OM DE PE PĂMÂNT. MULȚUMESC.

e

e

October 08, 2023

Nu pot uita cum m-a ajutat DR WALE să-mi refac căsnicia după nouă luni de despărțire de soția mea din ceartă și ea a plecat și nu se mai întoarce niciodată la mine, am făcut atât de multe ca să o recuperez, dar nimic nu s-a rezolvat până când Am văzut un comentariu online când cineva depunea mărturie despre modul în care DR WALE a ajutat-o să-și restabilească soțul și așa l-am contactat prin WhatsApp lui și, după ce mi-a scris problema, m-a asigurat că mă va ajuta să mă întorc cu soția mea. în câteva zile după vraja de dragoste și după ce el a făcut vraja, soția mea s-a întors acasă și a rugat că îi pare foarte rău astăzi, m-am întors cu soția mea și suntem amândoi fericiți și trăim din nou împreună. Știu că există mulți oameni care doresc să-și recapete dragostea, vă rugăm să contactați DR WALE pentru că el este răspunsul perfect la problema dvs. Datele lui de contact sunt: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau drwalespellhome@gmail.com

Leave a comment (all fields required)

Search