Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

VIE PRIVEE

De cand ma stiu mi-au placut festivalurile si concertele...am avut la un moment dat un prieten actor- singer are mi-a dat ocazia, o data, sa merg in backstage si sa vad cum se vede multimea in delir...este o senzatie pe care nu stiu cum un om normal, care vrea sa raman normal la cap o poate gestiona o viata...intrand si iesind din delir cu normalitate!!!
M-am intors de la Summerwell cu gandul la Bertrand Cantat, vocalul formatiei Noir Desir...
https://www.youtube.com/watch?v=NrgcRvBJYBE

 

 

 

Bertrand Cantat, descris de presa ca versiunea franceza a vocalistului Jim Morrison al formatiei The Doors, apare acum, dupa ce formatia a fost dizolvata, in dictionarul MURDERPEDIA. Casatorit cu Cristina Rady, cu care au avut 2 copii, Bertrand se indragosteste de Marie Trintignant, actrita si scriitoare, fiica legendarului Jean-Louis Trintignant, premiat in 2012 la Cannes pentru filmul "Amour". Marie este gasita la varsta de 41 de ani moarta intr-un hotel din Vilnius, autopsia spunand ca a suportat 19 lovituri la cap care i-au provocat coma- moarte. Motivul invocat a fost primirea unui sms afectuos din partea fostului ei sot. Bertrand, dupa uciderea iubitei lui, a declarat “I am not in denial about what happened. I know I did what cannot be undone,” said Mr Cantat.
Marie Trintignant avea 4 copii. 

Dupa 4 ani de puscarie petrecuti de Bertrand si inca 2 de incercari si chin, Cristina Rady, sotia lui, se sinucide.

Cred ca instinctul care a ales numele formatiei "Noir Desir" era de fapt un demon care-si gasise casa...

Mi-ar placea sa-i iau un interviu...

II vezi pe scena, lumina cade si ii lumineaza trasaturile, ii vezi vigurosi si plini de energie si asculti o muzica care iti prajeste sufletul de placere si stii ca este creatia lor si te lasi sedusa complet de aceasta vraja...si povestea lor este departe de a fi ceea ce crezi tu, little groppie care doar ce a vazut 'Almost Famous'smile emoticon

Cam asta este senzatia pe care o am cand ma gandesc la staruri, vedete, persoane atat de publice...ii admir cu distanta si nu pot vreodata sa spun ca-mi place, pana nu-l cunosc...si cum nu am nici o sansa sa-i cunosc, mai bine ma abtin.

Leave a comment (all fields required)

Search